Izpārdošana

€14.72

€21.32

Klitora G Spot Augstas Frekvences Spēcīgs Vibrators Seksa mašīna, Rotaļlietas Sievietēm Stimilate Krūšu galu Un Klitora Ātru Orgasma

Pievienot atsauksmi

Par šo preci

Paredzēts Ātrai Orgasmu---Šis klitora vibrators ir super spēcīgs, kas ir augstas frekvences vibrācijas līdz 15000 rounds/min, norādīja vibrējošais beigām dizains padara vibrācijas koncentrējas labāk uz vietas, lai ātrāk climaxes.Šī rotaļlieta ir ideāli piemērots klitora un sprauslas stimulējot, protams, tas var iet iekšā par g-spot masāžas.

7 Intensīva Vibrācijas Režīmi---Šo spēcīgs stimulators ir 7 dažādas vibrācijas modeļi, kas ļauj izvēlēties režīmu, kas varētu palīdzēt jums izraisīt prātā-putu squirting seksuālo pieredzi nepārsniedz 90 sekundes.Orgasms ir tik viegli.Bez tam, pievienojām 2 maināmiem mīksta silikona galvas, kas varētu būt piemērots, vibrācijas, tip, lai ērtāk stimulāciju.

USB Lādējamu---Šajā intensīva clit vibrators ir iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, jūs varat viegli maksas rotaļlieta ar jūsu tālruni, lādētāju, datora vai strāvas banka, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli.Jūs varat baudīt 60 Minūtes spēlēt laiku starp maksas.

Splashproof Dizainu---Ar klitora vibrators ir paredzēti splashproof, kas ļauj jums, lai tīriet rotaļlietu ar tekošu ūdeni bez raizēm.Vibrators ir ražots no ķermeņa-droši mīksta silikona, pārliecinoties, ka jūs varat baudīt droši un ērti, masturbācija.

Portatīvo Izmērs---Šajā kulminācija vibrators ir neliels, pārnēsājams izmērs, kas viegli iekļaujas jebkurā somā, lai ļautu prieks ceļot kopā ar jums.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta.

Tagi: cilvēks bdsm, dildo, fredorch mašīna, rožu vibratori, seksa rotaļlieta, pieaugušo seksa veikals, dibe vibrators, masturbācija seksa mašīnas piederumi, dildo vac u lock, hismith vīrietis
Dzimums Veikals Rotaļlietas pieaugušajiem
pieaugušo rotaļlietas Laba dāvana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums DIBE
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C
Izmērs 18cm
Veids G-Spot
Neķītrs Attēlu No
Funkcijas Massager Sievietēm, Mastur
Modeļa Numurs Seksa Rotaļlietas Sieviete
Seksuāli Divdomīgs No
Vienuma Tips Vibratori
Materiāls Silikona

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti