Izpārdošana

€9.78

€17.78

Silikona Nepieredzējis Vibratori Blowjob G spot Clit Stimulācija Vibrācijas Krūšu galu Zīdējs Licking Erotiska Pieaugušo Orālā Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

2-IN-1 MULTIFUNKCIONĀLA sieviešu klitora nepieredzējis vibrators ar 5 erotiska nosūkšanas režīmi un 8. papildu vibrācijas režīmi.

Tā viedā funkciju jūs palielināt jūsu izjūtu, baudas un pievienot intensitāte orgasms.

EKSKLUZĪVU VAKUUMA TEHNOLOĢIJAS – ar 5 dažādus zīšanas veidus ir izstrādāta, lai veicinātu jūsu clit sasniegt orgasma virsotni un atdarina roku, piemēram, stimulācija, bet iesaistot visu vulva, izmantojot savu viļņotu formu.

8 ENERĢIJAS VIBRĀCIJAS REŽĪMI ar mēli formas asti vibrāciju - rotaļlietas var veicināt jūsu sprauslas un clit, intensīvu sajūtu un ātrāku orgasma.

Virsbūves Droša Silikona–, kas Izgatavoti no medicīnas klases silikona.Nav toksisks, bez smaržas un ādai draudzīgi.Gluda pieskarties un sajust, sniedzot jums ādu-piemēram, sajūta, kā tas imitē īsta āda no cilvēka ķermeņa.

USB LĀDĒJAMU – izmanto USB uzlādes kabeli un ilgstošu litija-jonu akumulators viegli savienojumu ar DC ostas.Quick & easy maksas, lai ātri piekļūt un vienkāršu lietošanu.

Konfidencialitāte Garantēta:

Mēs diskrētu paketi, nemarķētu iepakojuma, konfidenciālu piegādi

Iepakojums Saraksts:

1 x Vibrators

1 x Uzlādes Kabelis

Tagi: sexshop maksts, vibrators sūcējs vibrējošais, pussypocket, vibrat, sieviešu vibrators sūcējs, clit sūkāt, blowjob, sūkšanas sūcējs, clit, atbilst vibrators sūcējs
Zīmola Nosaukums COCOLILI
Modeļa Numurs 139*53mm
Izmērs B2399
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids G-Spot
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Materiāls Silikona

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti