Izpārdošana

€11.93

€15.90

Meselo 7 Ātrumu, Rotējošo Vibratori Anālais Butt Plug USB Maksas, Pieaugušo Rotaļlietas Maksts G-spot Vibrators Lēkt Olas Seksa Rotaļlietas, Lai Sieviete

Pievienot atsauksmi

Produkta Informācija:

Nosaukums: Rotationg Vibrators

Materiāls: Silikona

Krāsa: Rozā

Izmērs: 9.2 cm * 2.9 cm

Tips: Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Funkcijas:

Spēcīgas Vibrācijas, 7 Vibrācijas Režīmi;Rotācijas Vibrācijas Dizains;Dzīves Ūdensizturīgs;

Jauda: USB Charge(Uzlādes Laiks: Aptuveni 50 min; Darba Laiks: Apmēram 60 min).

Viens no Galvenajiem Kontroles (ieslēgt/izslēgt: Long press; Vibrācijas režīmi: Īsi Nospiediet taustiņu).

Komplektā Ietilpst:

Konfidenciālu Iepakojums

1 * Vibrators

1 * USB Maksas Kabeli

Laipni Atgādinājums:

Mēs izmantosim Konfidenciālu Iepakojuma un rakstīt "veselības aprūpe" vai "masieris" vai "rotaļlietas" uz iepakojuma, lai aizsargātu jūsu privātumu.

Nav zīmola, ne logo, ne satura apraksts uz iepakojuma, tikai deep color express maisiņā vai kastē.

Mēs rakstīt zemu vērtību, uz iepakojuma, lai izvairītos no jums.

Jo mums ir nepieciešams, lai noteiktu produktu kvalitāti, tāpēc uz produkta iepakojuma var atvērt.

Tīrīšanas līdzeklis pamatīgi pirms un pēc katras lietošanas nelietojiet uz atvērtas brūces, ādas radušās plēstas brūces, vai pietūkušas vai iekaisuši jomā.Pārtraukt lietot, ja ir sāpes vai diskomforts attīstās.

Noslēpums Paketi.

1.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

2.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

3.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Nav nekādu izņēmumu!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2.Atgriezies preces ir jābūt pirmajā iepakojumu, un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3.Mēs jums pilnu atmaksu jums, pēc iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.Vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un pirmo iepakojumu, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav kompensācijas vai aizstāj preci ar beidzies garantijas laiks.1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, Piecas Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies.

2.Neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Pirms jūs atstāt neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Tagi: rotācijas anālo pērlīšu, vistu olas, cilvēks anālais rotējošu, rotaļlietas usb, vilces butt plug, seksa rotaļlieta, app lēkt olu vibratori, rotējošām pērlītēm butt plug, butt plug usb, dinozauru olas
Zīmola Nosaukums Meselo
Iezīme 2 Maksts G-spot Vibrators
Funkcija 3 7 Ātrumu, Rotējošo Vibratori
Izmērs As shown picture
Veids G-Spot
Materiāls Silikona
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs SKU985318
Seksuāli Divdomīgs No
Neķītrs Attēlu No
Līdzeklis 1 Seksa Rotaļlietas Sieviete

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti