Izpārdošana

€37.93

€46.83

JAUNAS DUAL LĀDĒTĀJU ,LAI TRIMBLE 5700/5800/R8/R7/R6 GPS GNSS BATERIJAS

Pievienot atsauksmi

JAUNAS DUAL LĀDĒTĀJU ,LAI TRIMBLE 5700/5800/R8/R7/R6 GPS GNSS BATERIJAS

Informācija: JAUNAS Dual akumulatora lādētāju, lai Trimble 5700/5800/R6/R7/R8 GPS Uztvērēju , TSC1 Datu Savācējs Li-ion 7.4 v baterijas

lādētājs nāk ar MAIŅSTRĀVAS un 12V DC strāvas adapteri iekļauti,

ja vēlaties iegādāties akumulatoru pārāk..Lūdzu pastāstiet man.

AC/DC Adapteris

Ieeja: 100V---240V AC 50/60Hz IZEJAS jauda:12V DC2A

Pakete Ietver:

Skatīt pievienoto ATTĒLU

piegāde

Mēs organizēt piegāde par jums 48 Stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti izņemot brīvdienās.

-Mēs tikai kuģis apstiprināja adresi, kas norādīta ar PayPal.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese PayPal atbilst adresi, kuru jūs gribētu, lai mēs kuģis.Ja ne, lūdzu, dariet mums zināt, pirms mēs jūs sūtīju paku, vai nebūs atbildīgs par jebkādiem zaudējumiem.ceru, ka jūs varētu saprast.

Pircējiem:

1: Kā jauns ebay pārdevējs, es lūdzu jūs ievērot manu pūlēties, Ja jūs uzvarēt preci, lūdzu, pievērsiet naudas summu par jūsu uzvaras 3 dienu laikā.ja ne, mēs nosūtīsim jums ziņu, lai par to atgādinātu.Paldies par jūsu sadarbojoties I harmoniju ļoti daudz!!!

2: lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad esat saņēmuši mūsu kompleksā jūs esat apmierināti ar to.kā jūs zināt, katrs pārdevējs, kas strādā, par pozitīvajām atsauksmēm.mēs darīsim to pašu, cik drīz vien mēs varam pārāk.

3.Ja jums ir kādi citi jautājumi, lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Atstājot negatīvu atgriezenisko saiti nebūs atrisināt problēmas.Komunikācija starp pārdevēju un pircēju ir daudz svarīgāks un efektīvāks nekā atstājot negatīvas atsauksmes.

4.Mēs darīsim visu iespējamo, lai saglabātu kontaktus darījuma laikā, ja jums ir kāds jautājums par to, vienums sarakstā, lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, un mēs esam pārliecināti, mēs saņemam vienošanos, lai atrisinātu problēmu.

Tagi: tālruņa lādētājs, 5700 xt, gps rtk, huayra skatīties, rtk akumulators, CSR8645, gnss rtk, tsc2, stikla vivo y81, tsc3
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti