Izpārdošana

€7.70

4gab 1000 V, 32A Izolētas Multimetrs lielu aligators klipu vada savienotājs 8cm elektriskās testēšanas rīkus, ar 4mm banana plug

Pievienot atsauksmi

Iepakojums:

Sarkanā Lielu Drošības Aligators Klipu * 2

Melnā Lielu Drošības Aligators Klipu * 2

Paziņojums:

Standarta iepakojumā nav iekļauts baterijas.Jo,starptautiskās gaisa kuģniecības aizliegt, lai kuģis šķidrums,pulveris un akumulatori,mēs nevaram viņus iepakojumā kaste.Ceru, ka jūs varat saprast tos iegādāties jūsu vietējā veikalā vai lielveikalā.Paldies par jūsu atbalstu!

Piegāde:

Mēs kuģis visas preces ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas,mūsu mērķis ir: kuģis tā kā strauji, kā mēs varam.

Standarta Piegāde: ASV,LIELBRITĀNIJA un Austrālija Kanāda Francija ar ePacket,nepieciešams 7-15 darba dienu laikā.Citi pa pastu Ķīnas vai Singapūras pastu ,nepieciešams 15-35 darba dienu laikā.

Paātrināta/Standard Int ' l Shipping ar Fedex,DHL,TNT un EMS kurjeru: ASV,nepieciešams 3-6 darba dienas,Uz citām valstīm,nepieciešams 4-8 darba dienās kā parasti.Bet dažreiz int ' l evvel piegāde ir ļoti atkarīgs kurjeru uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.

Importa nodevas un nodokļi, kas nav ietverti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

Garantijas Un Reture Politika:

Mēs iesakām visiem klientiem, lai sazinātos ar mums caur eBay ziņas.Ja jums ir kādi jautājumi vai komentāri, kas nekādā veidā saistībā ar mūsu produktiem vai sarakstā, mums ir, kas gaida dzirdēt no jums

1 gadu garantija piedāvā par šo produktu.Ja izstrādājums nedarbojas pareizi ar pareizu lietojumu pa instrukcijas

rokasgrāmata garantijas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu kuģniecības instrukcijas un nosūtīt to atpakaļ uz savu kuģniecības izmaksas.

30 dienas izvērtēšanu un izmeklēšanu veic novietots pēc saņemšanas jūsu atgriezties postenī.Pavisam jaunas rezerves vienība tiks nosūtīta jums pēc mūsu piegādes izmaksas, ja tas atbilst mūsu garantijas prasības.

Tagi: zondes tests, svina zīmuli mehāniķis, p1503b, siltinātas ūdens pack, Klipu Savienotājs, pilnībā izolētas banānu ligzda, savienotājs multimetrs, aligators vadu, aligators savienotājs, 2mm svina
Modeļa Numurs 262x2
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Zīmola Nosaukums SNDWAY

Uzrakstīt recenziju