Izpārdošana

€4.34

Mini Prizmu, par Kopējo Stacija Līmeņa Mērīšanas Instrumenti

Pievienot atsauksmi

Kopējā Stacijas Prizmu Līmeņa mērīšanas Instruments

Par Uzņēmumu

Mums ir specializējies ražošanas un tirdzniecības uzņēmums.

Mums ir vairāk nekā 500 veidu produktus.Tie ietver stikla līmeņa burbuļu sērija, metāla līmeņa burbuļu sērijas, Plastmasas līmeņa burbuļu sērija, elektroniskās līmeņa burbuļu sērija, elektronisku līmeņa sensoru sērijas un elektronisko līmenī kompensatoru, sērijas utt.

Mūsu produkti tiek plaši izmantoti, mērniecības un kartēšanas nozarē, lāzera instruments, nozares, svēršanas iekārtas, rūpniecības, elektrisko instrumentu, rūpniecība, mašīnbūve, aviācija un militārā utt.

Ja jums ir nepieciešams īpaša veida no jebkura produkta, Lūdzu sazinieties ar mums brīvi.

Maksājuma

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA;

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc pasūtījuma apdares, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir becompleted 5 dienu laikā.

Sūtījumu

Mēs izsūtīt paketes 1-5 darba Dienu laikā par jūsu pasūtījumu.Visus Objektus, kas parasti tiks nosūtīti pa ChinaPost Gaisa Pastu vai e-Pakešu.Krievijas klientiem mēs parasti izmanto Posti Somija krievijas Gaisa.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Jūsu apmierinātība ir mūsu lielākais atalgojums un spēku!

Piezīme: Mēs tikai sūtīt uz adresi, kas norādīta pasūtījumā.Pircējs ir atbildīgs par visiem nodokļiem, muitas un jebkādi citi maksājumi, kas radīts pircēja valstī!

Kompensāciju & Atgriešanās

Mēs piedāvājam 180 Dienām Garantija uz visiem produktiem, kuri uzskaitīti.Ja saņemat defectve vienu, tas var tikt atgriezts 10 dienu laikā pēc tam, kad esat pierakstījies iepakojumā.

Lūdzu, esiet pamanījuši, ka atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējiem noteikumiem un pircējs būtu tukša atgriešanās kuģniecības maksa.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes, būs mūsu vislabāko atdevi, lai apkalpo tevi.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti.Jūsu atsauksmes būs ļoti appreciated un palīdzēs mums, lai kalpotu jums labāk.

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs iesniedzat negatīvas atgriezeniskās saites.Kad ir problēma ziņots, visi mūsu darbinieki centīsies vislabāk, lai palīdzētu jums no problēmu rašanās.Paldies par jūsu sapratni.

Darba Laiks

8:30-12:00, 14:00-18:00, no pirmdienas līdz piektdienai

9:30-12:00, sestdiena

Tagi: zondes tests, kopējā stacijas, pamata elektriskie instrumenti, , mērīšanas iekārtas, veikals, stacijas kopā, akumulatora sokkia, kopējā stacijas profesionālās, gnss rtk, lāzera līmeni, mini impressora
Modeļa Numurs Kopējā Stacijas Prizmu
Nosaukums LETER
Izmērs Metāla Burbulis 18*13.5
Produkcijas Veids 112
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums LETER

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti