Izpārdošana

€27.75

3500mAh Bluetooth Austiņas Bezvadu Austiņas Touch Kontroli LED Ar Mikrofonu Sporta Ūdensizturīgs Austiņas Earbuds Austiņas

Pievienot atsauksmi

NOLIKTAVĀ!

PIEGĀDE 24 STUNDU LAIKĀ !

Motīvs:

HIFI SMAGO BASS:Jaunu bezvadu trokšņu samazināšanas tehnoloģija, savienojums ir vienkāršāka un ātrāka, baudīt HIFI skaņas kvalitāte.

SKAŅAS KVALITĀTI UZLABOT:Importēti granphene vibrācijas plēves, enerģisku smago bass, vairāk delikāts skaņas apstrādes, uzlabotu skaņas kvalitāti.

KOMFORTA UPDRADE:Ādas draudzīgu materia ar ergonomisks dizains, mīksto uz ausi, vai nav pietūkums un sāpes, kad valkā, stabilāku un ērtāku.

UZLĀDES JAUNINĀŠANA:Jaunināšanas versiju uzlādes salona, nodrošinot ilgstošu akumulatora darbības laiku, jūs varat izmantot maksas kastē kā power bank.

TEHNOLOĢIJU JAUNINĀJUMU:Pīšļi gaismas digitālo displeju, core tehnoloģija tiek saskaņota ar klavieru krāsas materia, kas padara austiņas rāda skaistumu.

1. Mēs tiks nosūtīti paku 2-6 dienu laikā pēc tam, kad esat veicis maksājumu. 2. Iepakojums detaļas, nav faktiskais svars un izmēri ar kravu, ja jums ir nepieciešams, lai zināt reālo svaru un izmēru, jums ir nepieciešams tikai sazināties ar mums. 3. Piegādes laiks ir apmēram 15-45 dienu laikā. 4. Ja pircējs vēlas izmantot vairāk, ātrāk nosūtīšanas metodi, piemēram, EMS, DHL utt, lūdzu, sazināties ar mums par to, ka pieaug piegāde. 5. Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

2.Par Muitas

1. Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

2. Piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī.

3. Papildu izmaksas vai kavjumiem laikā var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums nav izmantot papildu ievedmuitas izmaksas vai muitošanas kavēšanos, kā iemeslu, pieprasot kompensāciju vai atstājot negatīvas atsauksmes.

3.Pēcpārdošanas Servisa

Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas notikt, mēs ceram, ka, lai atrisinātu problēmas, kas saistītas ar pircēju, izmantojot draudzīgu šādi:

1. Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var sazināties ar mani tieši,es jums došu atbildi, 12 stundu laikā

2. Mākslīgo bojāts, pircēji uzņemas pilnu atbildību.

4.Izmērs un krāsa

Mūsu produkts izmērs var būt kļūda, kļūda diapazonā no 1-3cm.Produkta krāsa dēļ ekrāna, gaismas un fotografēja fona un citu iemeslu dēļ būs nelielas krāsu atšķirības.Tas pieder pie normas robežās

5.atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes, un dod mums 5 zvaigznes; ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu savu problēmu, un nodrošināt vislabāko servisu jums,tāpēc nav jāsniedz tieši .Paldies par jūsu sadarbību.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, bem bluetooth earbuds, hifi mikrofons usb, bluedio bluetooth mikrofons, shikamaru, m.2 pcie usb, headphon bezvadu, earphon, ķīnas austiņu komplekti, ios earbuds
Līnijas Garums 0m
Paziņojums Taisnība Bezvadu
Iezīme Ūdensizturīgs
Modeļa Numurs QJ-M12
Bezvadu Tips Bluetooth
Savienotāji USB
Skaļuma Kontrole
Max Izejas 1mW
Izturība 32Ω
Ar Mikrofonu
Uzlādes Metode Uzlādes gadījumā
Iepakojuma Saraksts Nomaināms Uzlikas Komplekts
Vadības Pogas
Austiņu Spilventiņi Materiāls Silikona
Zīmola Nosaukums EOENKK
Earcups Tips Noslēgtā
Vadītāja Diametrs 10mm
Bezvadu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Vocalism Princips Citi
Stils Austiņas
Vadītāju Skaitu, 2
Kodekiem AAC
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Bluetooth Versija V5.0
krāsa melns,balts
Atbalsts APP No
Kontaktdakšas Tips L Locīšana
Jutība 117dB
Kopējie Harmoniskie Kropļojumi 0%
Ūdensizturīgs
Funkcijas Ar Mikrofonu
Spēļu laiks Apmēram 6 stundas
Magnēta Tips Ferīta

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti