Izpārdošana

€12.11

€22.01

Austiņas Bezvadu Kaula Vadāmība Austiņas Bluetooth Austiņas Ar Mic Handsfree Sviedri Pierādījumu Austiņas Darbojas Riteņbraukšana

Pievienot atsauksmi

Apraksts: 1. Visaptverošu kontroles vides.Kaula vadāmības austiņas ļauj jums labāk klausīties apkārtējo vidi, un ir ļoti piemēroti braukšanai ar velosipēdu un darbojas smago satiksmi.

2. Bluetooth versija 5.0 un ūdensizturīgs IP5. Bluetooth kaula vadāmība austiņām, kas aprīkoti ar Bluetooth 5,0 var ātri pāri ar lielāko daļu ierīču.Savienošana pārī ir ātri un savienojums ir stabils ietvaros 33 kājām, bez kavēšanās vai kavēšanās.Bezvadu austiņas tiešām atbrīvotu jūs no haoss kabeļi.IP5 standarts ūdensdrošs, var pretoties gaismas, lietus un sviedri.

3. Viegls un ērts.Tikai par 16.g, ABS materiāla.Ar ergonomisku dizainu, bezvadu kaula vadāmība austiņas var būt izliekts, lai atbilstu jūsu galvas labāk.Lieliski stabilizē kaulu un samazina slodzi uz ausīm.

4. Par 140h akumulatora ekspluatācijas laiku.Katrā pusē no kaula vadāmība austiņas ir iebūvēta litija baterija 150mAh.Tas aizņem 2 stundas, lai pilnībā uzlādētu un 140h gaidīšanas laikā, kas ir ļoti piemērots dažādām aktivitātēm.

5. Viegli sasniegt kontroli.aprīkots ar diviem multi-funkciju pogām.Viegli kontrolēt, regulēt skaļumu, spēlēt/pauze, mūziku, atbilde/noraidīt/piekārt zvani.Sniegt angļu rokasgrāmatu viegli darbību un problēmu novēršana.

Specifikācija:

Krāsa: melns, zils

Bluetooth versija: V5.0

Gaidīšanas laiks: 140 stundas

Sarunu laiks: apmēram 8 stundas

Mūzikas ilgums: apmēram 7 stundas

Sakaru attālums: aptuveni 10 metri/32.80 kājām

Ūdensnecaurlaidīgs reitings: IPX5

Bluetooth protokols: HFP/A2DP/HSP/ AVRCP

Iepakojuma Saraksts:

Kaula Vadāmība Bluetooth Austiņas*1

Lietošanas Rokasgrāmata*1

Uzlādes Kabelis*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: bluetooth neckband austiņas stilīgs, dokitmilu ciclismo, kaulu rīcību, cowin, cubrebotas ciclismo, elastīga darbojas austiņas, earphon, ceļu velosipēds austiņas, headphon, austiņas p riteņbraukšana
Paziņojums Bezvadu
Bezvadu Tips Bluetooth
Līnijas Garums -m
Frekvenču Diapazons 0-0 hz
Kopējie Harmoniskie Kropļojumi -%
Max Izejas -mW
Vadības Pogas No
Jutība -dB
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Bezvadu
Bluetooth Versija 5.0
Iepakojuma Saraksts Uzlādes Kabelis
Stils Neckband
Atbalsts APP No
Austiņu Spilventiņi Materiāls Citi
Kontaktdakšas Tips NAV
Vadītāju Skaitu, -
Zīmola Nosaukums Rondaful
Vadītāja Diametrs -mm
Funkcijas Ar Mikrofonu
Skaļuma Kontrole
Izturība
Ar Mikrofonu
Modeļa Numurs -
Sertifikācija NAV
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Savienotāji NAV
Ūdensizturīgs
Vocalism Princips Citi
Magnēta Tips Citi
Kodekiem NAV
Earcups Tips Noslēgtā
Uzlādes Metode Kabelis

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti