Izpārdošana

€38.80

€69.29

DDJ B20 Bluetooth Austiņas Kaula Vadāmība Peldēšana Ūdensizturīgs Stereo Ar Mikrofonu Ilgi Gaidīšanas Piemērots Xiaomi Huawei

Pievienot atsauksmi

Par DDJ zīmolu (pieaugušajiem, pusaudžiem, pensionāriem vai vadītājiem)

DDJ ietver perifērijas produktu, piemēram, kaula vadāmība austiņas, austiņas, austiņas, un audio.Gandrīz visi mūsu Bluetooth austiņas, var izmantot dažādas ierīces, piemēram, mobilie tālruņi, datori, planšetdatori, automašīnām un Televizoriem.Tik ilgi, cik tas ir Bluetooth, tas var tikt izmantots.

Piesardzības pasākumi

1. Bāzes nav ūdensizturīgs, lūdzu, neaiztieciet ūdens. 2. Nelietojiet austiņas, ja peldēties upes vai okeāna. 3. Austiņas nav iespējams pieslēgt viedtālruni ar Bluetooth, lūdzu, izmantojiet vietējo, lai atskaņotu mūziku. 4. Lietojot austiņas publisko vai privāto peldbaseinu aprīkojums, lūdzu, sekojiet uz attiecīgajiem noteikumiem, par objekta. 5. Šīs austiņas ir piemērotas svaigu ūdeni, baseins, ūdens, krāna ūdens un sviedri.Šķidrumi, kas nav iepriekš nav piemērojami. 6. Izvairīties no mūzikas atskaņošanu pie augsta skaļuma.Ilgtermiņa atskaņošanu var ietekmēt jūsu dzirdi.

Kāds ir kaula vadāmība austiņas?

Lielākā daļa no skaņas, kuras mēs dzirdam, ir skaņas viļņi, kas iet pa gaisu, lai sasniegtu tympanic membrānu, un tad skaņas viļņi izraisīt tympanic membrānu tā, lai tā vibrētu, lai pārsūtītu skaņu uz ausi.Otrs veids ir, ka skaņas viļņi ir nodoti tieši iekšējā ausī, pa galvaskausa bez vibrācijas, kas iet caur tympanic membrānu.Tas ir arī veids, lai cilvēki varētu sadzirdēt savas balsis.Šis veids, kādā skaņas pārraides ir kaula vadāmība.Kad mēs ēdam cepumus, mēs varam dzirdēt skaņas krekinga cepumi, jo vibrācija ir nosūtīti, lai mūsu iekšējo ausis caur mūsu zobu un galvaskausa.Kad mēs ēst, dzert vai saskrāpēt mūsu galvām, mēs dzirdam skaņas kaula vadāmība.

Tajā pašā laikā, kaula vadāmība skaļruņi var pārvērst mūzikas vibrācijas signāliem.Ja mēs likts uz austiņas un skaļruņi ar piemērotu vietu, priekšā ausīm, vibrācijas mūzika tiks nosūtīta, izmantojot sejas kauli.Šī revolucionārā binaural atvērt pieredze ļauj mums, lai saglabātu vidi brīdinājumu, klausoties mūziku, padarot to drošāku, un nav nepieciešams, lai varētu ievietot ausis, tāpēc ir ļoti ērti valkāt.

Kad austiņa ir savienota ar mobilo tālruni pirmo reizi, manuālā darbība ir nepieciešama.Tad, kad to izmanto vēlreiz, tas automātiski izveidotu savienojumu un mobilo tālruni tiks parādīta reālā laika jaudu austiņas.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, bem bluetooth earbuds, oficiālais xiaomi, mi xiomi, qcy t1c, kaulu rīcību, godu, baseinu peldēt, bluetooth headphon, grupa mikrofons
Bezvadu Tips Bluetooth
Modeļa Numurs B20
Ar Mikrofonu
Frekvenču Diapazons 20 - 20000Hz
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Bezvadu
Uzlādes Metode Kabelis
Kontaktdakšas Tips Līnijas Veids
Skaļuma Kontrole
Bluetooth Versija 5.0
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vocalism Princips Kaula Vadāmība
Iepakojuma Saraksts Uzlādes Kabelis
Funkcijas Aktīvā Trokšņa Slāpēšanas
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Ūdensizturīgs
Atbalsts APP No
Zīmola Nosaukums ddj
Vadības Pogas
Savienotāji USB
Stils Neckband
Kodekiem AAC
Sertifikācija FCC
Paziņojums Bezvadu
Jutība 38dB

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti