Izpārdošana

€23.63

€33.76

Kingston A400 Iekšējo Cieto Disku 120GB 240GB 480GB 2.5 collu SATA III 960GB SSD HDD Cietais Disks, HD for Notebook PC

Pievienot atsauksmi

Kingston A400 Cietvielu Disks

Kingston A400 cietvielu diska ievērojami uzlabo atsaucība no jūsu esošā sistēma ar neticami boot, iekraušanas un nodošanas reizes, salīdzinot ar mehāniskiem cietajiem diskiem.Aprīkots ar jaunāko gen kontrolleri, lasīšanas un rakstīšanas ātrumu līdz pat 500MB/s, un 450MB/s⊃1;, šis SSD ir 10x ātrāks par parasto cieto disku⊃1; par augstāko veiktspēju, ļoti atsaucīgi daudzuzdevumu un kopumā ātrāku sistēmas.

Arī vairāk uzticamu un ilgstošu nekā cietais disks, A400 ir veidota ar Flash atmiņu.Nav kustīgo daļu, padarot to mazāk ticams, lai izgāztos kā mehāniskā cietā diska.Tas ir arī vēsāka un klusāka, un tās triecienu un vibrācijas izturība padara to ideāli piezīmjdatori un citas mobilās skaitļošanas ierīces.

A400 ir pieejami dažādu jaudu no 120GB–480GB⊃2; sniegt jums visu telpu, jums ir nepieciešams, lai programmas, videoklipus, fotoattēlus un citus svarīgus dokumentus.Jūs varat arī nomainīt cieto disku, vai mazāku SSD diska pietiekami liela, lai tur visi jūsu faili.

Šis SSD disks ir paredzēts izmantot desktop un notebook datoru darba slodzi, un nav paredzēts Servera vidē.

⊃1;Pamatojoties uz "out-of-box performance", izmantojot SATA Rev 3.0 pamatplati.Ātrums var atšķirties, ņemot vērā uzņēmējas aparatūras, programmatūras un lietojuma.IOMETER Random 4k Random Read/Write pamatā 8GB partīciju.

⊃2;Daži no uzskaitītajiem jaudu Flash atmiņas ierīce tiek izmantota, formatējumu un citas funkcijas, un tādējādi tas nav pieejamu datu uzglabāšanai.Tā, piemēram, faktisko pieejamo jaudu datu uzglabāšanai ir mazāk nekā to, kas ir uzskaitīti produkti.Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet Kingston Flash Atmiņas Rokasgrāmatu kingston.com/flashguide.

⊃3;Ierobežoto garantiju, kas balstīta uz 3 gadiem vai SSD " Dzīves Atlikušo,", ko var atrast, izmantojot Kingston SSD Pārvaldnieks (pieejama mūsu mājas lapā).Jaunu, neizmantota produkta parādīs nodiluma indikatora vērtības simts (100), tā kā produktu, kas ir sasnieguši savas izturības robežas programmas izdzēst ciklu parādīs nodiluma indikatora vērtība 1 (vienu).Pārbaudiet mūsu mājas lapā sīkāku informāciju.

10x ātrāk nekā cietais disks Ar neticami lasīšanas/rakstīšanas ātrumiem A400 SSD būs ne tikai palielināt veiktspēju, taču var arī tikt izmantota, lai elpot jaunu dzīvi vecākas sistēmas.Izturīgs, A400 ir triecienu un vibrācijas izturīgs izturīgs uzticamību, kad izmanto klēpjdatorus un citas mobilās skaitļošanas ierīces, Vairākas iespējas, kas Pieejamas šajā 120GB, 240GB un 480GB iespējas, A400 ir izstrādāta, lai atbilstu ikvienam vajadzībām.Ideāla galddatoriem un piezīmjdatoriem, A400 ir 7mm formas faktors, lai ietilptu plašākas sistēmas.Tas ir ideāli piemērots plānāks piezīmjdatoriem un sistēmās ar ierobežotu pieejamo telpu.

Silts Padomus Par dāvanas, Individuālas dāvanas var būt apšaubāmu kvalitāti, jo šī ir dāvana, tāpēc mums nav atbalsta atmaksu, bet mēs varam kompensēt jūs atkal nākamajā iepirkšanās Piezīme par piegādi (lūdzu, izlasiet pirms pasūtīšanas ): Vērtība, kas ir mazāka par 5 USD transporta= Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu 1.Kuģniecības veidā tiek nosūtīta, izmantojot izsekošanas numuru, Ķīna Post Parasto Mazo Paciņu, var tikai tad, kāpurķēžu pirms atvaļinājumu Ķīnā. 2.Kuģniecības laikā uz daudziem valsts normāls ir 15 - 45 dienas( Krievija un Brazīlija 30 - 60 dienas), 3. ja jūsu Apstiprinājumu Laiks tuvojas,un joprojām nav saņemtu preces,lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu piegādes datumu. 4. Tomēr, Lūdzu, dariet mums uzticēties.Jūs saņemsiet iepakojuma laikā. 5. Ja krājumi nav saņemti 60 dienas,mēs ar 100% kompensāciju 6. Lūdzu, neatveriet strīdu ietvaros 60days,Paldies par jūsu laipni. 7. Kad jūs veicat pasūtījumu,tas nozīmē, ka jūs piekrītat ar iepriekš minētajiem norādījumiem.Paldies.Sūtījumu

1. Mēs izmantojam Dizainadienas.lv Standarta piegādi vai Pastu Ķīnas Starptautisko paku ,mēs nosūtīt izsekošanas numuru uz jums, kad mums piegāde jūsu pakete.

2. Visi iepakojumi ir Gaisa Pastu.

3. Mēs centīsimies mūsu labāko, lai gūtu ātru sūtījumu.Atsauksmi 1. Mums ir tīra sirds pārdevēju, un mūsu mērķis ir 5 ZVAIGZNES . 2. Lūdzu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mēs centīsimies mūsu labāko, lai darīt labāk. 3. Mēs koncentrējamies pie klienta satification un vienmēr nodot to prioritāte.Ja jums ir kādas problēmas ar objektu, mēs vienmēr varat izmēģināt mūsu labāko, lai Nodrošinātu labu risinājumu.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms izbrauc no jebkādas negatīvās/neitrālās atsauksmes.Labas communcation ir svarīgi, lai mums.Mēs esam droši var padarīt to veiksmīgu darījumu par jums.r laipni. 7. Kad jūs veicat pasūtījumu,tas nozīmē, ka jūs piekrītat ar iepriekš minētajiem norādījumiem.Paldies.

Tagi: Ssd 480gb, ssd 240 asus, ssd, ssd 1t tb, hd ssd, hd 128gb ssd, m2 nvme, figur brīnums, kingston usb, kinkspec
Postenis Stāvoklis Jauns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kontrolieris Četru kanālu Marvell kontrolieris
120GB 500MB/s / 320MB/s
Garantijas laiks 3 gadu garantija
Nand Flash Tipa TLC
Interfeisa Tips SATAIII
Sertifikācija CE
240GB 500MB/s / 350MB/s
Pieteikums Serveris
Iepakojums
480gb 500MB/s / 450MB/s
250GB 500 GB, 1 TB 2 TB 4TB 250g 500g
Izmērs 2.5"
Modeļa Numurs a400 ssd
Lasīšanas/Rakstīšanas Ātrums līdz 500MB/s Read
256G 128G 512G 1024G 128GB 512 GB UN 256 GB
Zīmola Nosaukums Kingston

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti