Izpārdošana

€4.29

€5.11

Motociklu Pagrieziena Signāla Mount Bracket Pārvietošana Mount Dakšiņu, Skavas Turētājs 30MM-45MM Pagrieziena Signāla Melnā un Sudraba Mehānisko

Pievienot atsauksmi

Iezīmes : Conditon: Aftermarket 100% Brand New Materiāls: Augstas Kvalitātes Tērauda Lielums: kā attēlā parādīts Krāsa: Melna / Hroma Daudzums : 1 Pāris, Tie ir pilnībā regulējams, lai ietilptu 30MM-45MM diametrs dakša caurules.Augstas kvalitātes izturīga un vienkārša stila dizainu.Viegli Uzstādīt, bet instalēt pēc speciālistu ir ieteicams!Nē Uzstādīšanas Instrukciju,Ir Montāžas Aparatūru!

Uzstādīt: Iekavās Paši Būs Derīgas Honda, Par Kawasaki, Lai Suzuki, Par Yamaha, Par Uzvaru, Par Norton, Par BSA, Par Ducati un Harley Davidson Motocikli , Piemērots 30 MM-45 MM Priekšējā Dakša.

(Lūdzu, Pārliecinieties, Izmērs Der Jūsu Motocikls Pirms Konkursa, jo forma ir Elliptic)

Piezīme : Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms biddingying.

Par kuģniecības:

Parasti, Vienums tiks nosūtīti no 3 (triju) darba dienu laikā pēc maksājuma apliecinājumu.

Mēs piegādājam bezmaksas piegāde pakalpojumus, izmantojot ePacket vai Dizainadienas.lv Standarta Piegāde.Katra paka tiek izsūtīta ar ierakstītu Postsince tas ir drošāks.

Maksājums:

Mēs pieņemam Alipay šeit.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu.

Atsauksmes :

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu vai pakalpojumu, pls sazinieties ar mums un nedod mums negatīva vai netural atsauksmes,Mums ir jums piemērots risinājums.

Mēs vienmēr atbildēt uz ziņojumiem 2 darba dienu laikā (off-nodokli pēc nedēļas nogalē).Ja jūs nesaņemat atbildi no mums, tad, lūdzu, pārbaudiet savu junk jeb mēstules pastkastē.

Tagi: kaklarota sudraba sievietēm, kulons nerūsējošā tērauda, necklac, Nerūsējošā Tērauda, necklac nerūsējošā tērauda, sudraba kulons, rotaslietas nerūsējošā tērauda, necklac sudraba, sudrabs nerūsējošā tērauda, sudraba ķēde
Postenis Augstums 0inch
Vienuma Tips Attiecas & Dekoratīvi Ciļņi
Objekta Garumu 0inch
Postenis Svars 0kg
Motobike Padarīt Universal
Daudzums 1 pārī
Materiāla Tips Augstas Kvalitātes Metāla, Tērauda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Black / Chrome
Objektu Platums 0inch
Posteņa Nosaukums Pagrieziena Signāla Priekšējā Dakša
Modeļa Nosaukums Universal
Zīmola Nosaukums XBMT
Lielāko Pasūtījumu pieņemt

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti