Izpārdošana

€14.73

€33.48

MT 09 Piederumi Priekšā Hugger Riteņa Spārna Pārsegs Knābi Deguna Konusveida Paplašinājumu Yamaha-2020 MT-09 FJ-09 MT09 FJ09 Marķieri

Pievienot atsauksmi

Apraksts Laipni draugus no visas pasaules ierodas uz mūsu veikalu, mēs esam TMOTORRIDER jo Dizainadienas.lv franšīzes veikalu ,Šeit jūs atradīsiet savu mīļāko motociklu piederumi un ceram uz sadarbību ar jums.Mēs strādājam ļoti smagi, lai panāktu labākos preces uz savu māju pie ātrākais ātrums.Ja esat apmierināts ar preci, lūdzu, sniedziet mums piecas zvaigznes.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, nemin strīdi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs sniegsim jums visvairāk apmierinošu risinājumu.Paldies ļoti daudz.

TIRDZNIECĪBAS KODS: XX-MT09-941

Produkta Apraksts

Stāvoklis:100% pavisam jaunu

Materiāls: ABS Plastmasa

Tips:Priekšā Knābis Pagarināšanu Fender Yamaha MT09

Pakete Ietver: 1 x Fender Knābis ar uzgriezni (Uzstādīšana Piezīmes iekļauts)

Lūdzu, Fit Šī Daļa, Lai Jūsu Motocikla Pre-Order

Motīvs:

1:Uzlabot izskatu motociklu;

2:Viegli uzstādīt ;

3:Outlook uzlabošanu ar precizitāti apdares Uzstādīt:

2015-2019 Yamaha FJ-09

2015-2019 Yamaha MT-09 Marķiergāzes (ne FZ-09/MT-09 modelis)

2018-2020 Yamaha Marķiergāzes 900 / GT (modificēt vajadzības - ilgāk sešstūra galvu un var būt nepieciešams urbt caurumus uz velosipēda)

PIEZĪME: Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Maksājuma

*Jūs varat maksāt, izmantojot Alipay, Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto un bankas pārskaitījumu un vairāk.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas Dizainadienas.lv nākotnē. *Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Sūtījumu

Piegādes laiks ir aptuveni 7-60 darba dienu laikā. *Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot attālā vietā. *Postenis ir kuģošanas lielākā daļa valstu robežās no 10 līdz 30 darba dienām,citi attālā vietā, kas prasīs apmēram 60days. (1) J:Kad es veicu maksājumu, ko laiks var tikt nosūtīti?A:Piegādā 48 stundu laikā un nodrošināt sliežu ceļu skaits. (2) Q:Cik ilgi es varu saņemt paku?Ja neesat saņēmis,kā es varu darīt ?A:Saskaņā ar jūsu valsti, 7-60 dienas.Vairāk kā 60 dienu laikā nav saņemti, Mēs atmaksāsim naudu, lai jūs. (3) Jautājums:Ja preces ir kvalitātes problēmas, kā es varu darīt ?A:Lūdzu, sazinies ar mums, mēs atrisinātu problēmu.Ja pircēji vēlas zināt sīkāk kuģniecības izmaksas, lūdzu, sazinies ar mums un mēs jums nodrošināsim saprātīgu transporta iespējas.Garantija, Ja pircējiem ir nepieciešams, lai atgrieztos, lūdzu, apspriediet ar mums atgriešanas programmas.Nav svarīgi, pircēji ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.Mēs pieņemam pircēji labu padomu, un cenšas, lai nodrošinātu labāku iepirkšanās pieredzi.Mēs pastāvīgi dod pircējiem atvieglojumu labu cenu, saudzīgs sveicienus.Atgriezenisko saiti, Mēs novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes. a) Ja jums ir apmierināti ar savu pirkumu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums POZITĪVU ATGRIEZENISKO saiti Ar piecām zvaigznēm, lai visas kvalifikācijas vienības: Tāpat mēs atstās pozitīvas atsauksmes par jums.Postenis, kā Aprakstīts : 5 Zvaigznes Komunikācijas : 5 Zvaigznes, Kuģošanas Ātrums : 5 Zvaigznes, Lūdzu, nedod mums 4 zvaigznes vai mazāk, tas būs ievainots mūsu bizness ļoti daudz, jo mēs tiks sodīti ar Dizainadienas.lv. . (b) gadījumā, Ja neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā, darba ar jums, līdz jūs esat apmierināti.Pakalpojumu Mēs esam godīgs pārdevējs par Dizainadienas.lv.Visi mūsu objektus nāk no Ķīnas ar augstu kvalitāti.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, sūtīt e-pastus, lai man ar savus jautājumus, mēs atbildēsim jums, 48 stundu laikā.paldies.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību un ceru, ka ilgtermiņa sadarbību ar jums.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja visas kuģniecības bojājumiem, negūtu, nekvalitatīvu preci, mēs apstrādāsim kompensāciju vai atkārtotu kuģa 24 stundas.

Tagi: ierīču motociklu yamaha, 900 marķieri, mt09 marķieri, mt 09 marķiergāzes yamaha, siers audums, 700 marķieri, mt10, yamaha marķiergāzes 900 2017, turētājs yamaha marķiergāzes mt 09, mt03
krāsa FJ09 yamaha Knābis Pagarināšana
Objekta Garumu 1inch
Objektu Platums 1inch
Uzstādīt 6 Yamaha FJ-09 piederumi
Materiāla Tips ABS Plastmasas
Modeļa Nosaukums par 2015-2017 Yamaha FJ-09-līdz 2015. gadam-2017Yamaha MT-09 Marķieri
Postenis Svars 0.33kg
Uzstādīt 5 Yamaha FJ09 2015. gadam piederumi
Postenis Augstums 1inch
Materiāls MT09 Marķiergāzes Knābis Pagarināšana
Uzstādīt 4 Yamaha FJ9 2015
Uzstādīt 3 2015 2016 2017 FJ09 Riteņa Pārsegs
Motobike Padarīt Yamaha
Zīmola Nosaukums TMOTORRIDER
Uzstādīt 1 FJ09 piederumi
Uzstādīt 2 Yamaha FJ09
Gads FJ 09 yamaha piederumi
Modeļa Numurs XX-MT09-941

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti