Izpārdošana

€4.20

€5.99

Ziemas Earflap Bomber Cepuri Pretvēja Ūdensizturīgs Slēpošana, Riteņbraukšana Vāciņš Ar Noņemamu Sejas, Ausu Aizsardzības Krievijas Siltuma Slēpošanas Klp

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas kvalitātes Materiāls: Biezs iekšējā odere, ādas-draudzīgs materiāls, siltuma vākšana un silts, kokvilnas virsmas, elpojošs, ērts un nodiluma izturīgs.Mīksta plīša, lai saglabātu siltu un ērtu ārā.

2、Noņemams Dizains: Snap-on noņemams dizains, viegli lietot, var izturēt spēcīgu vēju un aukstuma ziemā, un saglabāt seju un ausis silts.

3、Plaši Izmanto: Pretvēja & ūdensnecaurlaidīgs & izturīgs, piemērots sniega un vējains jomās.Turēt galvu un ausis siltas bez spiediena izdarīšanai uz brillēm.

4、Plašs Pielietojums: Āra ūdensizturīgs krievijas cepure, turēt galvu un ausīm silti pat aukstā laika -50 grādiem.Piemērots āra aktivitātēm, piemēram, slēpošanu, snovbordu, motocikli, skriešana, kāpšana, medības un suņu pastaigas.

5、Labākā Dāvana: Labākā dāvana tuviniekiem vai draugiem, Ziemassvētku laikā, Pateicības, un Jauno Gadu.Mača ziemas drēbes arī.

Specifikācija:

Izmērs: bezmaksas izmērs

Cepuri malām: aptuveni 7,5 cm/2.95 gadā

Augstums: ap 30cm/11.81 gadā

Platums: aptuveni 17cm/6,69

Materiāls: kokvilna + pūka

Iepakojuma Saraksts:

1*Ausu Aizsardzības Vāciņu

Tagi: magic velo cepures, dzemdību blūzes un topi grūtniecēm, klp, klasiskā retro pro velosipēdu klp, piešķirt ziemas cepures, sieviešu cepure, cilvēks hat krievijas cepure, beisbola cepure vīriešiem, fox cepure, basebale klp
Materiāls
1. tipa Riteņbraukšana klp
Dzimums VĪRIEŠI
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs ziemas bomber cepure
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nosaukums Ausu cepurīte
Veids slēpošanas klp

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti