Izpārdošana

€5.19

€12.98

"Eiropa 2020" Jauns 925 Sterling Sudraba Rindā Melnā Akmens Saderināšanās Gredzeni Sievietēm Smalkas Rotaslietas Bague C315

Pievienot atsauksmi

Produktu Informācija

Spogulis poļu valodā : Kvalificētiem tehnoloģiju polijas un slīpēšanai,Bez ieliektiem-izliekta, bez pin hole, ļoti gluda un spīdīga

Kvalificēti tehnoloģiju inlejas : Inlejas kubikmetru zircon ar augstu mikroskopu, kas tika mākslīgo, atrašanās akmens ir ļoti precīza un stabila, nav viegli nokrist!

Ilgstošu un Anti-fade : Virsmas sabiezējumu platīna, izturīgs krāsu stabilitāti, pat ja pārklājuma slānī izbalējis, tikai izmantot mazgāšanas sudrabu vai sudraba audums var tikt izmantots, lai atjaunotu spilgtas rotaslietas

Sudraba Satur : T viņš silver satur augstākas nekā 92.5%

Izmērs

Produktu Parādīt

Modelis Liecina,

Iepakojums Katru preci var saņemt kā dāvanu kaste

Gredzena Izmērs 1 sagatavotu aslip papīra un tie to uz pirksta 2 Zīmes uz krustojuma uz papīra, 3 Izmērītu garumu un pēc tam iegādāties circumfererce 1. PIEZĪME. Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

2. Izmēru var būt 2-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.Jautājumi no klientiem 1. Kas par kuģniecības?Epacket (bezmaksas ASV) E stimated laiks:12-20 dienas Dizainadienas.lv Standarta Piegāde.E stimated laiks:15-60 dienas, Lai>= 200$ bezmaksas piegāde ar DHL.E stimated laiks: 3-7 dienu Jūs varat pārbaudīt savu piegādes informāciju no šo saiti, ar izsekošanas nē : ( tā kopiju pārlūku). 2. Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas piegāde, pamatojoties uz daudzumu, kuru vēlaties pasūtīt.Transportēšanas laiks ir aptuveni 3-7 darba dienu laikā.(Ja jūs vēlaties, lai izraudzīta mums savu trešo personu, mēs varam kuģi, kravas, lai jūsu klients, kas tieši!Lūdzu būt pārliecināti, un uzticas mums, Mēs nevarēsim atstāt visu informāciju par mums.)

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

3. Vai ir kāds muitas nodoklis?

Mēs parasti deklarē ar viszemāko cenu, lai izvairītos no muitas nodokļiem.Sakarā ar dažādām valsts politiku dažādās valstīs, muitas nodoklis, kas varētu būt par pircēju kontu.Tāpēc, Lūdzu, atstāt mums ziņu, ja jūs iegādājaties, lai pastāstītu mums, cik daudz jūs varat samaksājis par muitas nodokļiem. 4. Vai krāsa nāk nost vai pagrieziet melns?

Izgatavota no Tīra sudraba , ilgstošu un nav izbalināt, vides aizsardzības, ērti un gaismas valkāt, alerģijas brīvu garantēta.

5. Ir kāda problēma, par izmēru?

Lūdzu, stingri saskaņā ar mūsu mērīšanas metode, lai iegādātos.

Tagi: Spinel, mondial, cd400, melns spinel rotaslietas, melns akots rotaslietas, 925 sterling sudraba pirkstiem gredzens, sieviešu 925 sterling sudraba dārgakmens gredzenu, dibinātājs, 925 sterling silver augstas gredzens, 925 sterling sudraba gredzens rotaļlietas
Metālu Tips SUDRABA
Stils vintage
Zīmola Nosaukums Melns Akots
Sānu Akmens Citu Mākslīgo materiālu
Modeļa Numurs C315
Godu Iesaistīšanās
Metāla Zīmogs 925,Mārciņa
Galvenais Akmens Zircon
Dzimums SIEVIETES
CertificateType CNAS
Sertifikāta Numurs 1417191881550
Gredzeni Tips Kāzu Joslās
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Sods vai Modes Sods
Vienuma Tips Gredzeni

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti