Izpārdošana

€67.64

Paraugus Akrila Foto Rāmis Loksnes caurspīdīgas Plastmasas Materiālu, Mēbeļu Mājas Plāksnes, PMMA, Valde Var Samazināt Jebkura Izmēra

Pievienot atsauksmi

LAI PIRCĒJS: Šī ir īpaša saikne ar pircēju, lai precizētu produktu,un tas nav produkts saites.Ja mums nav, nosūtīt to jums,lūdzu, nav jāmaksā,paldies par jūsu saprast.Ja jums nav atrast produktu, kas jums ir nepieciešams mūsu veikalā,lūdzu atstāt mums ziņu,mēs atbildēsim jums, nekavējoties,liels jums Paldies.

Produkta Apraksts

Mērījumi: Garums (mm) x Platums (mm) x Biezums (mm)

Tolearance: +/- 0.15 mm biezumā,+/- 1mm, garums un platums

Materiāls: Akrils / PMMA

Virsmas Finsh Abas puses spīdīgs

Aizsardzība:Maskēšanas no abām pusēm ar cieto dokumentus vai plastmasas.

Papildu Informācijas Lapa

1. Ražošanas izmērs: 1220mm x 2440mm (Var sagriezt uz jebkuru garumu un platumu.)

2.Biezums svārstās no 1mm līdz 50mm,lūdzu, sazinieties ar mums, lai jūsu īpašajām vajadzībām.

3.Pasūtījuma sagriež,urbšana,malu pulēšana,vakuuma formēšana un siltuma lieces lapas ir pieejamas.Ja jums ir nepieciešama,Lūdzu, sūtiet specifikāciju vai CDR failu vai zīmējumi uz lapām tiks formas.

Akrila Materiālu Īpašības

1.Akrila loksnes ir 10 reizes izturīgāks par stikla un pusi no svara!

2. Gaismas caurlaidība: Caurspīdīga, bezkrāsaina akrila loksnes ir gaismas caurlaidība par 93%.Tas ir skaidrāks par stiklu un nebūs dzeltens saskaņā ar pakļaušanu.

3.Laika apstākļu Izturība: Akrila loksnes izturēs iedarbības dedzinošā saulē, aukstumam, pēkšņām temperatūras izmaiņām, sāls ūdens strūklu utt.

3.Viegls: Akrila loksnes ir viegls, kam ir tikai puse no svara, stikla un 43% svara no alumīnija.

4.Neelastību: Akrila loksnes nav stingrību stikla vai metālu.Tomēr, tā ir cietāka, nekā daudzas citas caurspīdīgu plastmasu, piemēram, acetāti, polikarbonāta un poliestera.

5.UV staru Izturība: Caurspīdīga akrila loksnes izturīgs pret ultravioleto gaismu degradāciju.Katru akrila loksnes ilgs gadiem un gadu bez dzeltēšanas vai zaudējumu gaismas caurlaidību.

6.Papīra Maskēšanas: Visi mūsu lapās tiek aizsargāta, izmantojot papīra vai plastmasas maskēšanu.Papīra maskēšanas vienmēr ir pārāka par filmu maskēšanu.Tas ļauj jums, lai samazinātu, smilšu un pārvietojiet lapas bez kļūst lapas saskrāpēts.Papīra maskēšanas paliek savā vietā līdz jūsu projekts ir gatavs.

Akrila Pieteikumi 1. Stikla Aizvietotājs: akvārijiem, skatu ostas zemūdens, auto gaismas lēcas, hokeja laukuma, aizsargu, policistu aizsardzības, ložu izturīga stikla programmas i.e.bankas, degvielas uzpildes stacijas, transportlīdzekļu, kas pārvadā vērtslietas) 2. Medicīna: intraokulārās lēcas, zobu protēzes, zobu plombēšanas, šķidruma maršruta 3. Estētiskās: mēbeles, pret-glezniecību, fotogrāfiju ierāmēšana, arhitektūras iekārtas, drukas 4. Gaismas Novirzīšanai: pat apgaismojums dispersijas paneļi, siltumnīcu, dekoratīvais apgaismojums iekārtas, gaismas plaukti

Mēs Varam Darīt

1.Akrila loksnes izmēri (mm): 0.8 mm,1mm,1,5 mm,2 mm,2.5 mm,3mm,4mm,5mm,6mm,7mm,8mm,9mm,10mm,11mm,12mm,15mm,18mm, 20mm,25mm,30mm,35 mm,40mm,45 mm,50 mm.

2. Ja mums ir uzskaitē, jūs varat iegādāties jebkuru daudzumu, un var samazināt jebkura izmēra, bet saskaņā ar dažādām daudzums cena būs atšķirīga,sakarā ar ražošanas procesu saistītās problēmas, biezums būs dažas kļūdas,par 0.1 mm-0.5 mm,biezāka biezums, kļūda ir lielāka.

3. Ja mums nav inventāra, jums var pielāgot, un to var pielāgot jebkura izmēra un krāsas, taču, caurspīdīgas loksnes 100 kg vismaz, krāsu loksnes 200 kg minimums, atkarībā no tā, daudzumu,piegādes laiks ir atšķirīgs, arī.

4. Mums ir lāzera gravēšanas mašīnas, var saskaņā ar projektu rasējumi apstrādei jebkuru grafikas.

5. Mēs varam sniegt, caurspīdīgas loksnes,caurspīdīgi paneļi,dzidri krāsu loksnes,viena puse vai abas puses matēta lapu,tekstūru lapā.Krāsa ir caurspīdīga, balta,zila, zaļa, melna, dzeltena un tā tālāk.

PIEZĪME:

1.Ja nav jums piemērotas produktu vai transporta veida, lūdzu, sazinieties ar mani vai atstāt ziņu par mani, es atbildēsim jums, jo pirmo reizi, paldies!

2.Daļa no reģiona izmantot DHL vai FEDEX vai citā veidā pārvadā preces.

Tagi: pmma lapa, perspex, plate albums, akrila bezrāmju foto rāmis, skaidrs, plastmasas loksnes, akrila degital foto rāmis, lapa acryl, akrila pmma, acryl plate, akrila rāmis attēlu rāmis
Preces nosaukums Foto Rāmis
Rāmja Izmērs 508 x609mm
Biezums 4+4mm
Modeļa Numurs Paraugs
Forma Taisnstūra
Stils Pastorālā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Akrila / PMMA
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti