Izpārdošana

€8.00

€14.54

Jaunu Audu Turētājs Plastmasas Karikatūra Aitu Tualetes Papīra Uzglabāšanas Kastes Organizatori Mājas Dzīvojamo Istabu, Vannas Istabu Aksesuāri

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Audi kārbas nāk ar apaļa un plata mute; nav iesprūdis papīrs vai rokas traumas; viegli atrast un atņemt papīra dvieli bez hurting puses.

2. Ar rievu dizains, var ievietot mobilajā tālrunī, bez jūsu rokās, un skatīties TV video vieglāk, kas pieder uz collu no mobilā tālruņa.

3. Tas ir izgatavots no izturīga HIPS materiālu, anti-oksidācijas un satricināt izturīgs plastmasas, un nevar būt ievietots trauku mazgājamā mašīna.

4. Ļoti piemērots liekot uz galda, nakts plaukts, counter, tualetes galds un galda mājās; piemērots virtuve, dzīvojamā istaba, kabinets, guļamistaba, utt.; ļoti piemērots ģimenes, dzīvokļu, kopmītņu, RV un tūrisma telpā.

Specifikācija:

Nosaukums: Radošo Karikatūra Multi-purpose Audu Kaste

Izmērs: aptuveni 20.5*14*12cm/8.07*5.51*4.72 collas

Svars: ap 320g

Iepakojuma Saraksts:

Radošā Animācijas Filmu Audu Kastes*1

Tagi: donald trump tualetes papīra rulli, portatīvās tualetes papīra kastē, galda rotājumu, tualetes papīrs uzglabāšanas kaste, konteineru pārvadājumu audu, mamma tualetes papīra turētājs, ika uzglabāšana, plānas tualetes papīrs, salvešu gredzenu tabula, kaste foto
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Audu Turētājs Karikatūra
Materiāls Plastmasas
Par Viesistabas Kafijas Galds/ Ēdamistaba Galda
Stils Mūsdienu
Veids Audu Gadījumā
Ieguldīšanas Metodi Sēdekļa Tips
Gadījumā Audu Noņemams Audu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti