Izpārdošana

€22.82

€28.18

TOMSHOO 17Pcs gumijas espanderi Fitnesa Iekārtas Uzstādītu Treniņa Fintess Izmantot Rehab Datumi Caurule Cilpa Joslas Durvju Enkurs Potītes

Pievienot atsauksmi

TOMSHOO 17Pcs Fitnesa Datumi komplektā ietilpst 5 Caurule Joslām, 4 Cilpu Joslas, 2 Rokturi, 2 Enkura, Siksnas, 2 Veic Somas un 1 Lietotāja Rokasgrāmata, kas palīdzēs dažādot jūsu treniņu rutīnu un apstrīdēt sevi, lai sasniegtu augstāku līmeni.Pretestība joslās, var tikt integrēta nemanāmi, lai uzlabotu jūsu muskuļu izturību, spēku, līdzsvaru, lokanību, ķermeņa izpratni un koordināciju.Neatkarīgi no ķermeņa ēkas un tauku dedzināšana, fitnesa komplekts ir noderīga arī traumu rehabilitācija, ideāli piemērota iesācējiem, gan ekspertiem.Pie kompakts iepakojuma izmērs un vieglais svars, treniņu kopumu, tiks noteikti būtu ērti un garantiju daudz vairāk interesantu braucienu.

Funkcijas:

DAŽĀDAS APMĀCĪBU IESPĒJAS: 17pcs Fitnesa Joslas Komplekts sastāv no 5 Caurule Joslām, 4 Cilpas Pretestība Joslās, 2 Polsterētas Rokturi, 1 Durvju Enkurs, 2 Potītes Siksnas, 2 Veic Somas, 1 lietošanas instrukcija.Ar šo pilnīgu treniņa komplektu, jūs nekad garām jebkuru iespēju, lai apstrīdētu dažādas mācību grūtības spēku veidošanas un muskuļu tonizēšanai.

REGULĒJAMI PRETESTĪBAS LĪMEŅI: Katra grupa ir dažādās krāsās un pretestības līmeņi: Dzeltena - £ 5, Zils - 10lbs, Zaļā - 15lbs, Melns - £ 20, Sarkans - £ 25, ar kopējo pretestību svars 75lbs.Jūs varat pielāgot spriedzes intensitāti, lai sasniegtu personiskos mērķus, izmantojot vienu joslu vai, apvienojot vairākas joslas, ideāls iesācējiem un profesionāļiem, sievietēm, vīriešiem, pusaudžiem un bērniem.

LIELISKU TRENIŅU PIEREDZE: Izgatavoti no augstākās kvalitātes dabīgā lateksa un diegu skaits neilona, joslas ir snap-izturīgs un spēj uzturēt maksimālais pretestības līmeņi pat pēc atkārtotas stiept un izmantot.Spilveniem rokturi un biezu polsterējumu potītes siksnas nodrošina optimālu komfortu un aizsardzību, veicot uzdevumu.

VINGROŠANAS UN REHABILITĀCIJAS-Ne tikai ikdienas fitnesa treniņu un tauku dedzināšana, šīs joslas ir arī plaši izmanto, lai atjaunotu cilvēku, kas cieš no kāju, ceļgalu un muguras traumām, palīdz atveseļošanās no MCL, ACL, ceļa locītavas, ceļa skriemelis un meniska rehab, ideāla izvēle sievietēm, kas meklē, lai saglabātu savas organizācijas formu pēc grūtniecības un dzemdībām.

VIEGLS un PĀRNĒSĀJAMS: Iepakotas somiņa, viss komplekts sver tikai 2,4 lbs un viegli ievietot jūsu mugursomā vai portfelī, lai varētu veikt treniņu mājās, trenažieru zāle, biroju vai ceļojumā.

Specifikācijas:

Materiāls: Latekss + Neilona

Caurules Datumi:

Garums: Aptuveni 1.2 m / 4ft

Izturība: Dzeltena - £ 5, Zils - 10lbs, Zaļā - 15lbs, Melns - £ 20, Sarkans - £ 25

Cilpa Joslas:

Apkārtmērs: 62cm / 24.4 gadā

Platums: 5cm / 2.0

Izturība: Sarkanās Gaismas (10lbs); Zaļā - Vidējā (£20); Zils - Smagie (30lbs); Melna - Extra heavy (40lbs)

Enkuru Pievienošana:

Garums: 458mm / 18 collu

Platums: 39mm / 1.5

Biezums: 5.5 mm / 0.2 gadā

Iepakojuma Izmērs: Apm. 26 * 26 * 8cm / 10.2 * 10.2 * 3.1 jo

Iepakojuma Svars: Apm. 1080g / 2.4 lb

Iepakojums Saraksts:

5 * Caurules Izturības Grupa

4 * Cilpas Pretestība Joslas

1 * Durvju Enkurs

2 * Enkura Siksna

2 * Polsterētas Rokturi

1 * Maza somiņa Cilpa Joslas

1 * somiņa, lai Pilns Komplekts

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: realizēšanai, dzīvnieku mechanicals rotaļlietu komplekts, titāna galda piederumi, titāna tomshoo, grupa elast, komplekts joslā tomshoo, q6 smart, a95x pro, izmantot kāju, durvju enkurs
Nodaļas Nosaukums Unisex
Zīmola Nosaukums TOMSHOO
Funkcijas Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi
Pieteikums Lateksa Gumijas Espanderi
Modeļa Numurs izturības grupa

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti