Izpārdošana

€4.45

€6.01

SAVVAĻAS CILVĒKS Ūdensnecaurlaidīgs Velo Somas MTB Velosipēds Mobilo Tālruni Gadījumā, ja TUP Touch Screen Cikla Priekšā Top Tube Seglu Maisiņš Velo Somas 2021

Pievienot atsauksmi

Ievads:

Compression molding, ūdensnecaurlaidīgs audums, kompresijas cietu čaumalu, dizains, TPU jutīgu skārienekrānu, ūdensizturīgu rāvējslēdzēju, ūdensnecaurlaidīgs audums, lielu telpu dizains, oglekļa graudu tekstūra PU, 0.3 pārredzamu TPU, spiediena trieciena absorbciju, bez apdares.

Funkcijas:

1. Liela telpa dizainu, lai apmierinātu ikdienas vajadzības.

2. Iekšējā stabilu struktūru: mobilā tālruņa, nav viegli krist, aizsargātu mobilo telefonu.

3. Trimmable pašlīmējošās sloksnes: lai apmierinātu garums siksnas, kas nepieciešami dažādu rāmji, jūs varat aplīdziniet sevi.

4. Cietais apvalks process, anti-spiediena un anti-fall: Kad auto atteici vai nokrīt, tas var aizsargāt saturu maisa, lai lielā mērā.

5. Mobilā LIETOTNE ir izjādes funkcijas: braukšana kodu tabulas funkciju, izjādes spidometra funkcijas, izjādes navigācijas funkcijas, klausoties mūziku ar austiņām.

6. Saglabāt austiņu kabeli, uzlādēšanas līnijas stāvoklis: nav nepieciešams atvērt caurumu atkal, rāvējslēdzēju pusē var iziet tieši uz līniju, palielinot kopējo lietus pretestību.

7. Ūdensnecaurlaidīgs audums, lai samazinātu lietus ūdens infiltrācija(Piezīme: auto soma ir šūšanas procesā, nedaudz ūdensnecaurlaidīgs, var nebūt lija un drenched uz ilgu laiku, var nebūt pilnīgi ūdensnecaurlaidīgs un iemērc).

Specifikācijas:

Zīmols: SAVVAĻAS CILVĒKS / Savage

Materiāls: PU+EVA

Krāsa: Melna/Sarkana

Izmērs: 180x105x83mm/7.09*4.13*3.27"

Neto svars: aptuveni 125g

Bruto svars: aptuveni 140g

Piemērots mobilajiem tālruņiem: ķermeņa izmērs ir mazāks par 160x90x9mm/6.3*3.54*0.35

Touch screen materiāls: TPU

Rāvējslēdzēju: gumijoti ūdensizturīgu rāvējslēdzēju

Piezīmes:

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

2.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

1 X Velosipēdu Soma

Tagi: velosipēds tālrunis ūdensizturīgs, sajūgs vīrietis, manbag, velosipēdu turētājs ūdensizturīgs, velosipēdu gadījumā tālruni, 520 stikla, velosipēds tālruni, ērts vīriešu, sajūgs vīrietis, handi
Modeļa Numurs Velosipēdu
Materiāls Polyster
Seglu Soma velosipēdu soma
augšējā soma velosipēds velosipēdu soma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Ūdensnecaurlaidīgs
Sertifikācija ce
Zīmola Nosaukums SAVVAĻAS VĪRIETIS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti