Izpārdošana

€8.67

2000W 1-10V LED dimmer Eiropas standarta izmērs 84*84mm caurumu ar push slēdzis 85-286V

Pievienot atsauksmi

Euroepan standarta 84*84mm 1-10V reostats

Amats: CM-110DIM ir standarta 1-10V pasīvās dimming Kontrolieris, lai kontrolētu dažādus aptumšojami LED draiveri, un regulējamas elektroniskajiem balastiem Ar 0/1-10V dimming signālu, lai saprastu, LED lampas Spilgtuma regulēšana dimming klāsts ir 5-100% minimālais spilgtums var būt jau iepriekš, un slēdzi, kas var tikt izslēgts

Tehnisko Datu Lapas 1. Maksimālā komutācijas slodzes jauda: 110V 1000W, 220V 2000W 2. Lielas strāvas slēdzis: 10.A par uzticamu shutdown (pilnīgi izslēgtu) 3. Efektīva dimming signāla strāva: ≤ 50mA 4. Pielāgot spriegums: 0.5-10V 5. Dimming diapazons: 5-100% bezpakāpju dimming, nav stroboskopiskas 6. Minimālais spilgtums kopa diapazons: 5%-50% 7. 100% saderīgs ar diskiem ar standarta 0/1-10V dimming signālu tirgū 8. ES standarta tipa panelis, izmēri 84*84mm

Reostats Izmērs:

Informācija elektriski kvalificēta personas

1. Atsevišķu Vadu savienojums bez saistīti ar citiem slēdzis

2. Vadu savienojums ar savienots ar slēdzi

Pieslēgšana un uzstādīšana reostats

Saskaņā ar pieslēguma shēma ir.mount, ka reostats ar accosory ligzda b.uzstādīt rāmja un centrālās plāksnes c.pievienot regulēšanas poga

Lietošanas rokasgrāmata lietošanas

Solis 1 Slēdzis on/off gaismas Nospiediet vadības taustiņu, lai ieslēgtu vai izslēgtu gaismas

2. solis displeja spilgtumu, Savukārt vadības pogas clockwide virzienā ,gaisma kļūst spilgtāka p maksimālo spilgtumu, savukārt vadības pogas anti-pulksteņrādītāja virzienā , apgaismojums būs satumstot, lai minimālo spilgtumu, Savukārt MIN kloķi anti-pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai iegūtu paredzamo apakšā spilgtumu

Iepakojuma saraksts kaste:

Biežāk UZDOTIE jautājumi :

1. Kāpēc Trailing malu reostats ?

Trailing malu dimmers ir Apgrieztās fāzes regulēšanas ierīcēm.Tie ir sarežģītāki, nekā lētas vadošo regulēšanas ierīcēm.

Uz pārdošanu, trailing malu dimmeri izmantot MOSFET (Metāla Oksīdu Pusvadītāju Lauka Efekta Tranzistoru) slēdzis, nevis TRIAC un spole.

Tas nodrošinās lietotāju ar vienmērīgu, klusu apgaismojuma intensitātes kontroli, trūkst jebkāda visdažādākie trokšņi.

Trailing malu reostats ir mazāka, minimālo slodzes, nekā vadošo dimmeri, padarīt to labāku izvēli dimming pieticīgi izmēra zemu powered apgaismes ķēdēs.

Īpaši izdevīgi kvēlspuldzes un halogēnu spuldzes ir "soft start" funkcija, trailing malu regulēšanas ierīcēm, kas novērš kvēldiega spuldzes, no nāves, vai straujš siltuma šoks, kad pirmo reizi ieslēgts.

2. kādas markas dimmeri jūsu triac draiveris var strādāt ar ?Vai jūsu autovadītāju ar abiem vadošajiem reostats un trailing malu reostats ?

Mēs garantējam, virs 90% zīmoli dimmeri pasaulē mūsu draiveris var strādāt ar, piemēram, zem:Philips, STM,Onsemi,Teccor,Renesas,NEC,Toshiba,Sanken, un jā ,mūsu vadītāji var strādāt gan ar dimmeri.

3. Cik gadu garantija ,un, ja ir bojāts vadītājiem ,ko jūs darīsiet ?

a.Mēs dodam 3 gadu garantija ,mums būs 100% kvalitātes pārbaudi attiecībā uz katru produktu, pirms mēs piegādāsim .

b.ja ir kāds bojāts vadītājiem noticis , mēs pārbaudīsim kopā ar jums, ja tas ir vadu savienojumu emisiju vai reostats compatitable jautājumu ,pēc tam, kad, ka, ja mēs atradām vēl ir problēma, varbūt, ko izraisa transporta vai stāvoklī vai someother iemesla dēļ ,mēs nosūtīsim jums jauno nomaiņa.

4. Ko sertifikāta vai jums ir ,jūs varat nosūtīt mums pa e-pastu testa ziņojumā ?

Tagad ,mēs esam ieguvuši CE-elektromagnētiskās saderības (EMS sertifikāts ,CE LVD sertifikātu, ko izsniegusi Intertek lab.Un mēs varētu jums nosūtīt mūsu testa ziņojums, ja jūs lūgt to .

5. Vai jums ir dienesta ODM /OEM?

Jā mēs.

6. Tu vari mums palīdzēt, lai padarītu īpašu vadītājiem, saskaņā ar mūsu īpašo pieprasījumu ?

Jā, mums ir komanda, par desinging ar visa veida draiveri, ja jums ir nepieciešams, lūdzu, pastāstiet mums ,bet mums ir nepieciešams, jūs maksājat projektēšanas izmaksas pirmkārt ,bet mums būs jāmaksā atpakaļ, ja jūs sūtīt mums, lai vairāk nekā 10000 gab .

7. Vai jums ir izplatītājs, mūsu vietējā tirgus ?

Nē, bet mēs esam ļoti gandarīti, ja ir partneris, jūsu lokālā vieta , bet mums ir nepieciešams partneris, kas ir profesionālās iemaņas, lai pārdotu un gūtu maintance par mūsu produktiem . 1.metāla plāksne ar reostats 2.PC rāmis ar regulēšanas poga (pogas) 3. Skrūve skrūve ar metāla plāksne montāžai 4. Lietošanas manua

Tagi: 0 10v reostats, reostats led, 1 10v reostats, smart led reostats, led dimmer mi, reostats touch, 5v pwm, tālvadības reostats 230v, lampas xiaomi, slēdzis siltuma
Modeļa Numurs CM-110DIM
Materiāls PC+Sakausējuma
Sertifikācija ce
Ieejas spriegums 200-240V
minimālais spilgtuma regulēšana
Vienuma Tips Dimmeri
Maks. Slodzes Jauda 2000W
Bīdiet slēdzi
Funkcijas 1-10v reostats
Garantijas laiks 3 gadi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti