Izpārdošana

€51.60

€60.70

Drukāšanas Iekšējais Diametrs ir 30*30cm Self-Stiepes Rāmi Ekrāna Nestuvēm un Adhensive

Pievienot atsauksmi

Līdz 2015. veida self-stiepes ekrāna rāmis

Innernal Izmērs:30x30cm,Outernal Izmērs:40x40cm

Līdz 2015. veida self-stiepes ekrāna rāmis ir jaunākais izgudrojums mūsu uzņēmumā.jaunā sietspiede Rāmi, lai salīdzinātu veco, jauno sevi-stiepšanās rāmis ļoti vienkārša, un nav nepieciešams, līmes.Jebkura kombinācija var būt uz jebkura izmēra ekrāna rāmis saskaņā ar vajadzībām un atkārtota izmantošana, produktu sietspiede būtu jāuzstāda atkārtoti, apkopot stiepjas no patvaļīgi izmērs ekrāna rāmi tikai vajag 3-5 minūtes, pēc nospriegošanas-rāmja stiept rāmi, tāpat kā tradicionālo metāla vai koka karkasa jūs arī varat likt emulsijas print un drukāšanu.

Jaunu Salikt sevi-stiepšanās karkasa uzstādīšana prasa tikai divi Allen uzgriežņu atslēgu arī var aprīkot ar elektrisko skrūvgriezi instalēt vēl ātrāk un efektīvāk), izstiepj ekrāna rāmi un parasto rāmi bez jebkādas atšķirības.

Sevi-stiepšanās rāmi, izmantojot speciālu alumīnija materiāla, rāmja izmērs 43*25 mm.īpašas konstrukcijas, spēku nekā parasti alumīnija, 1.6 kg svars uz metru, 40*50cm iekšējais diametrs svars ir 2.88 kg, pilnīgi piemērots sietspiede nepieciešams.

Produkta funkcija ietver

1. Līdz 2015. tips slef-tensioing ekrāna rāmi var aizstāt ar roku Ekrāna Nestuvēm pēc Slef-tensioing rāmis nav izmantot jebkuru līmi un citiem darbiniekiem.

2. Spriedzi līdztiesības malas, katras malas saskaņā ar piešķirto garums 2-4 spriedzi punktu, līdz rallija vienotu darbību pilnīgi, lai ļautu ekrāna spriedzi un prasībām.

3. mēs varam izmantot, lai liktu plāksnes ,druka, tāpat kā izmantojot parasto metāla vai koka karkasa

4. Atkārtotu izmantošanu gatavo zīda ekrānu acs (galveno monohroma attēla), rāmi, tikai nepieciešams noteikt stiept skava, un to var pabeigt, kas stiepjas ekrāna pinums.Ekrāna rāmis ir vienāds ar tradicionālā ekrāna rāmja, ja mēs ņemtu nosaka vienu.

6.ekrāna rāmja malas var pasūtīt izmēra, kāda veida dažāda izmēra rāmis sloksnes var sastāvēt no dažāda lieluma ekrāna rāmja, var pielāgoties izmēru dažādi modeļi dažādiem ekrāna rāmis ir nepieciešams;

Piemēram, uzņēmuma standarta konfigurācijas TW700; TW600; TW500; TW400, TW300 piecu veidu lielums self-stiepes ekrāna rāmja malas katra 4 var apvienot:

70*60 (CM) 70*70(CM); 70*50(CM); 70*40(CM); 70*30(CM)

60*60(CM); 60*50(CM); 60*40(CM); 60*30(CM);

50*40(CM); 50*30(CM); 50*50(CM);

40*40(CM); 40*30(CM); 30*30(CM);ir piecpadsmit dažāda izmēra self-stiepes ekrāna rāmi, lietotājiem, tikai nepieciešams, lai, pamatojoties uz modeli un nepieciešamību attiecībā uz jebkuru kombināciju, lai izveidotu piemērotu sieta rāmis.

7.self-stiepes ekrāna rāmi viss, alumīnija sakausējumu, nerūsējošā tērauda un leģēta niķeļa apšuvuma materiāls; ūdens mazgāt, izturīgs pret koroziju, nav rūsas;

8, self-stiepes ekrāna rāmi tikai vajag toM3 un M4 iekšējo Allen uzgriežņu atslēgas, cilvēki, nav nepieciešams iegādāties citus materiālus un instrumentus, var būt no sasprindzinājuma, iespiedplašu izgatavošanas, poligrāfijas, kuru linuma acs noņemšana saglabāšanu uzstādīšana.

Self-stiepes ekrāna rāmis uzstādīšanas un lietošanas rokasgrāmata

Pirms instalējat self-stiepes ekrāna rāmi jums ir nepieciešams, pārbaudīt visu, kas jums ir, piemēram, M3 un M4 Allen uzgriežņu atslēgas 4psc stūrī pielāgo ekrāna rāmi apmales standarta rezerves daļām, kas ietver alumīnija ekrāna rāmi ekrāna apmales karkasa apmales blīvējuma tranšejas 2slider riekstu un 2 rezerves skrūves.

2.1 Izvēlēties piemērotus ekrāna rāmi apmales saskaņā ar jūsu drukas grafiku.Pēc tam pievienojiet ekrāna rāmi.Pievienojiet otru rāmja apmale, ar ko pielāgo vietas un tad noteikt maigi.

2. Katru četri tenisa rāmis izmanto bezšuvju saskaņošana, savienotājs būs savienots ar četriem stūriem, un, izmantojot M4 Allen uzgriežņu atslēgas būs savienot augšējā stiprinājuma skrūve.Ar iekšējā stūrī pielāgojot gabalus un pēc tam labojumi, skrūves, iekšējās atnācējs pielāgojot vietas maigi.

Īpašas piezīmes:

3 neto rāmis četri spriedzi skrūvītes, tāpēc, ka neto rāmja gropes cieši iekšpusē ārējās malas U krastu.

4. Tiesības ekrāna likts uz sevis nospriegošanas ekrāna rāmja malām, no malas, lai sāktu ekrāna plate būs ekrāna dzīvoklis spiedienam piemēram, groove, tad pusē no ekrāna dzīvoklis iztaisnot arī sapresētas groove.Pēc tam šī metode ir arī nospiežot ekrāna abās pusēs ekrāna.

5, M3 iekšējo seškanti sāka uz tās malas ārējā sešstūra skrūves vienmērīgi pievilkt, ekrāns ar iekšējo rāmi groove, protams, pārceļas uz āru, spriedzes ekrāns, kas, lai sasniegtu nepieciešamo spriedzi versija ekrāna .

6, spriedzes un tīkls ir pabeigts, spriedzes sistēmas neto rāmis un tradicionālo neto rāmis un tas pats.Divas photosensive Emulsijas pārklājums & Iedarbības

Tas ir tās pašas procedūras, ar tradicionālo sietspiede vietā pieņemšanas procesā, no ekrāna, attaukošanas, ekrāna skalošanas un žāvēti un pārklāšanas photosensitve emulsijas(vai uzlīmēšanu photosensive filmas)iedarbības.Trīs drukāšanas un ekrāna tīrīšanas izdrukāt

Tas ir tās pašas procedūras, ar tradicionālo procesu drukāšanas laikā vai tīrīšana pēc iespiesti process Četras novēršot ekrāna pinums

Pēc tīrīšanas ekrāna sietu un pilnībā žāvēti, lūdzu, izdarīt atpakaļ ekrāns acu no viena stūra, tad gumijas sloksnes tiks novilka no gropes.Ekrāna acu tiks noņemts pakāpeniski.

Pieci ekrāna acs uzglabāšana :

Novilkt slapjās daļa, un to var saglabāt pēc žāvēšanas.

Seši, uzstādīšana modelis ir tīkla gabalu modelis:

Ja jums ir vajadzīgas citas rāmji ar dažiem īpašiem izmēriem, lūdzu, sazinieties ar mums apspriesties ar kādu sīkāku informāciju.

Tagi: print screen rīks, print screen, sietspiede, uzlīmes, cnc lāzera gravēšanas griešanas mašīna 50w, sietspiedes rāmis mīlestība, dj rokturi, ekrāna nestuvēm, 3000mw lāzera mašīna, slēdzis pioneer, diy sietspiedes rāmis
Modeļa Numurs DJ
Veids Rokas Instrumentu Daļas
Materiāls Alumīnija-vara Sakausējuma
Izmantošana Home DIY
Zīmola Nosaukums SPExpressDIY
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti