Izpārdošana

€13.15

€19.62

Skelets Likmes Halloween Dekorēšanai Zemes , Galvaskauss un Skelets,Pagalmā Zāliens Staba Dārza Kapsēta Apdare

Pievienot atsauksmi

Rokas likmes darbs arī pie turot tās vietā pret vēja.

Augstas Kvalitātes:Made ar izturīgu un ūdens izturīgs plastmasas iekštelpu un āra lietošanai, viegli iestatīt ar plastmasas mietiņus galvenais kapsēta skatuves.Labākā izvēle Halloween tēmu puse rotājumi.

Pieteikums:biedējošu skeleti ir ideāls Halloween, Triks vai ārstēšanai, Ziemassvētki, Lieldienas, Karnevālu, Kostīmu Pusēm, Tag puses, Liels Halloween, Haunted House Parāda, Biedējošu Mazes, Blēņas, un Vairāk.

Ļoti Briesmīgs:Vienkārši staba skelets, kaulu jūsu zālienu un tas izskatās kā tad, ja šī spooky dvēsele tiek radīta no viņa kapa!Jūs varat radīt viņam tomēr vēlaties - varat pat izkliedes skelets gabalu telpās vai poking no zārka vai stumbra.

Krāsa:Krāsu Foto

Materiāls:plastmasa

Izmērs:Galvaskauss: 20x11x15.6cm

Rokas kaulu: 49x3x1cm

Iepakojuma Saturs:

2x roku kauli

1x galvaskauss

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: soma ģitāra saplacināt, lance black ieroci, melnā vāze rokturi, aproce kitty sarkana, aproce kraft pvc, baul jumta automašīnas a4b8, baul motociklu 36, akumulatora axon a2015, c3po sarkano roku krekls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Rokas Instrumentu Daļas

Uzrakstīt recenziju