Izpārdošana

€235.88

€294.85

Horizontālā Un Vertikālā Maisiņu Aizzīmogošanas Mašīnas Nepārtraukta Vertikāla Josla 500W Automātiskā Aploksnē Sealer Plastmasas Maisā filmu Drukāšanas Datums

Pievienot atsauksmi

Automātiskā Nepārtrauktu Joslu Sealer Vertikālā FR770 220V

Mūsu Nepārtraukta Vertikāla Josla Sealer FR-770 ir iepakojums un noslēgšanas šķidruma preču un piemērotiem plombēšanai un soma-pieņemšanas dažādu plastmasas un saliktie filmas.Mašīna izmanto elektronisko nemainīga temperatūra, mehānismu un bezpakāpju ātruma regulēšana transmisijas mehānisms, tāpēc tas ir piemērots montāžas līnijas.Jūs varat izdrukāt ražošanas datumu, logo u.c.uz iepakojuma jūsu produktus vienlaicīgi.Pateicoties dažāda biezuma no maisa, tas ir ieteicams, ka temperatūras un spiediena vērtība būtu jākoriģē pareizi.

Funkcijas Un Detaļas

【LIELISKU PERFORMACE] aicina - Blīvējuma Platums: 6-10mm (5-12mm regulējams), Plēves Biezums: 0.02-0.8 mm, Hermētiķi Ātrums: 0-16m/min.Šo joslu sealer der dažādiem zīmogu montāžas līniju ar savu stabilu un efektīvu darbību.Piemērotiem plombēšanai gan sauso un šķidro kravu. 【ĒRTA DRUKĀŠANA] aicina - Šis auto sealer var saistīt visu veidu garums izmēram, un tiem ir dažādas blīvējuma modelis sekas.Aprīkots ar spiešanu riteni un drukas riteni, tas var drukāšanas datums, piezīme, laiks, logo vienlaicīgi. 【IZTURĪGS MATERIĀLS] aicina - nepārtraukta sealer ir visi-metāla konstrukcija ar izturīgu elektrostatisku krāsu apstrāde, cieta un nodilumizturīga.Apkures bloka un dzesēšanas bloks ir izgatavots no tīra vara. 【CILVĒKA DRAUDZĪGU DIZAINA] aicina - Šis auto sealer koncentrējas uz detaļām.Viegli-to-darbojas kontroles panelis, pogas, kuras var pielāgot augstumu un spiedienu, lai apmierinātu dažādas prasības.Divi rokturi padara to portatīvo mašīnu. 【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina-Šāda veida zīmogs mašīna ir piemērota somas, kuru biezums ir no 0,02 mm-0.8 mm uz abām pusēm, piemērots zīmogs plastmasas maisiņā, alumīnija folija maisā, barības maisa, nozares, medicīnas, lauksaimniecības ķimikālijas, pārtiku utt.

Vienkāršs Vadības Panelis

Ietver barošanas pogu, lai ieslēgtu/izslēgtu mašīna, VENTILATORS slēdzi un SILDĪTĀJA slēdzi.Ātrā poga ir, lai pielāgotu noslēgšanas ātrumu.Temperatūra var uzraudzīt un koriģēt.

Avārijas Apstāšanās Poga

Uz vadības paneļa, tur ir avārijas apstāšanās poga.Šī poga ir paredzēti lietotājiem, lai novērstu iespējamās nepatikšanas ātri, lai samazinātu zaudējumus un sargāt mašīnu.

Sabiezinātas Konveijera

Blīvējuma mašīna ir aprīkota ar paresninātu konveijera.Tas ir izturīgs un anti-berzes.Piedāvājam lielisku kravnesību par sealer un garantētu ilgtermiņa kalpošanas laiks.

Regulējams Augstums Un Spiediena

Uz augšu, uz leju, un priekšējā aiz nogādājot galda, un attālums starp plombēšanas galda un transportieru galda var būt regulējams.Noregulējiet spiedienu, lai atbilstu dažāda biezuma no maisa.

Pilnīga Vara Datuma Drukāšana

Piedāvājam pilnu vara drukāt stūre ar burtiem un cipariem.Jūs varat izdrukāt ražošanas datums, laiks, utt.uz iepakojuma.Mašīna ir aprīkota ar spiešanu riteni un tipa riteni, un jūs varat nomainīt veidu.

Plašs pieteikumu

Šo automātisko sealer ir ideāls ražošanas līnijas.Piemērots pārtikas, medikamentu, ikdienas vajadzībām, ķimikālijas, elektroniskās ierīces, sēklu iesaiņojumu, un piemērots daudz dažādu plēves materiālu, piemēram, PP, PE, PV, OPP, PS.

Specifikācijas

Modelis: FR770 Jauda: 500W Modelis: Vertikāls Spriegums: 220V/50 Hz Zīmogs platums: 6-10mm (5-12mm regulējams) Blīvējuma ātrums: 0-16 m/min Blīvējuma biezums: 0.02-0.80 mm Konveijeru Slodze: Maks. 5.0 KG Izmērs: 83.82 x 35.56 x 60.96 cm (33 x 14 x 24 collas)

Iepakojuma Saturs

1 x Aizzīmogošanas Mašīnas 1 x Spiešanu Stūre 1 x Drukāt Stūre 1 x Skrūvgriezi 1 x Uzgriežņu atslēga 1 x Komplekts ar nepieciešamajiem Piederumiem 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: papīra aploksnes plastikas, nepārtraukta automātiskā aizzīmogošanas mašīnas, royalcat, proofer, vāks tabl, kāju impulsu sealer, plastmasas pelējuma iešpricē, blast freezer, 12864 printeri, decal printeri
Modeļa Numurs FKJFR-770LSBMFKJ1V2
Zīmogs Platums
Izmērs 33 x 14 x 24 collas
Modelis fr770
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Blīvējuma biezums
Blīvējuma ātrums
Veids Citi
Konveijeru Slodze
Izmantošana Komerciāla Ražošana
raksts Vertikāli
Jauda 500w
Spriegums 220V/50 Hz

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti