Izpārdošana

€6.43

€9.19

Mini ātrums sildītājs sadzīves mazu enerģijas taupīšanas apsilde elektriskā saules kopmītnē vertikālā darbvirsmas sildītājs mazs sildītājs V6G0

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

--Ātri uzsilt, kas Uzturas Ērti – Ir tev sajūta, ledaini aukstā kopmītnes vai birojā?Mini sildītājs ir par tiem, salīgs dienas savā istabā vai birojā.Šis keramikas sildītājs var ātri silts gaiss ap jums 3 sekunžu laikā!Palikt silts un ērts gandrīz jebkuru mazu platību, kad laika apstākļi kļūst par sliktāko, kad jūs uzņemt šo portatīvo telpu sildītājs!

--Viegli Kontrolēt - 500W Augsta siltuma, Tikai Ventilators Režīms nodrošina efektīvu siltuma visos telpas stūros, kas prasa pastāvīgu siltumu aukstā laikā.Šo telpu sildītājs vienmēr saglabā savu istabas temperatūrā, kas maksimāli optimālu līmeni un samazina savu enerģijas patēriņu.

--Drošība ir Pirmajā vietā – Automātiskā Pārkaršanas Aizsardzības sistēma būs ciet elektriskais sildītājs izslēgts, kad daļu no sildītāja pārkaršanas.Keramikas sildītājs pieņem inovatīvu PTC tehnoloģija, kas nerada siltumu pie pastāvīga likmi, piemēram, pretestības vadi.Tas būs atdzesē ātri, lai izvairītos no pārkaršanas.Padoms-Pār Aizsardzību būs ciet pie kosmosa sildītājs, ja tas izpaužas apgāza nejauši, lai palīdzētu novērst nelaimes gadījumus.Šīs telpas sildītāju ir droša ģimenēm ar bērniem vai mājdzīvniekiem, kas var klauvēt to uz leju.

--Mazie un Kluss Personas Sildītājs –Šo telpu sildītājs ir viegli novietot jebkurā telpā, vai pārvietoties no stāva uz galda.Šis mazais sildītājs piedāvā klusu telpu ar papildu komfortu.Zems trokšņu nebūs traucēt jūsu atpūtas, miega, lasīšana, darbs, utt.

Specifikācija:

--Krāsa: Melna

--Materiāls: ABS.

--Izmērs: 15.5x10x7.5cm

--Nominālā Jauda: 500W.

--Nominālā frekvence: 50Hz

--Bez skaņas, ne gaismas, ne radiācijas, šis produkts varētu sniegt jums labu pieredzi.

--Korpuss ir izgatavots no augsti izturīga ABS materiāla, ar kompaktu un maigu izskatu.

--Sekundes siltuma-up, jūs varat baudīt sildītājs ātri.

--Keramikas PTC apkure, augsta temperatūras izturība, ātri, apkure, palēnināt novecošanās, visi šie nodrošinātu ilgu kalpošanas laiku.

--Augsta temperatūras izturība, ātra siltuma izkliedi, ir diezgan droši, nav jāuztraucas drošību.

Paketē iekļauts:

1 x Elektriskais Ventilators Sildītājs

Paldies par jūsu uzmanību, ja jūs vēlaties nopirkt vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Tagi: saule stikla apsilde, vizlas gaisa sildītājs, siltuma pad usb, disku, usb zibatmiņas, usb kabatas sildītājs, rokas tetovējums drukāt, siltuma pad, stick usb, siltuma usb, drive flash
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums ziyoulang
Sertifikācija NAV
Veids USB Siltāks

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti