Izpārdošana

€6.53

€8.48

Portatīvie Auto Sildītājs 12V lieljaudas Automobiļu Priekšējā stikla Apsilde Ātri, Apkures Ventilators Defroster Viegli Sniega novākšana

Pievienot atsauksmi

47942 Karstā Pārdošanas

41374 KARSTĀ PĀRDOŠANAS

Funkcijas:

. Ideāli piemērots pretaizsalšanas vai de-misting logu un stikliem.

. Šis sildītājs vai ventilators būs trieciens tūlītēju karstuma vai vēsu gaisu.Tas būs silts jūsu auto.Vai ja jums ir sajūta, karsts, tāpat kā vasarā, jūs varat pielāgot tā, lai pūš vēsu gaisu uzreiz.

. Var ātri uzsildīt, dažu izvairītos no starpgadījumiem, nelaimes nodiluma un nodrošinātu savu drošību.Kompakts dizains, super viegli uzstādīt.

. Spēcīgs 12V 150W pievienojiet ventilators, sildītājs un defroster.Vienkārši jāiesprauž uz 12V aizdedzinātāja ligzdā.Piemēroti visiem 12V transportlīdzekļa transportlīdzekļiem.

. Tas būtiski automašīnas sildītājs ir ideāls veids, kā suppliment esošo auto sildītāji, lai paātrinātu procesu, kā iegūt jūsu auto pārvietojas salts ziemas rītos.

Specifikācijas:

Krāsa: Pelēka, Sarkana

Izmērs: DC 12V

Līnijas garums: 1.4 metri

Jauda: 150w

Izmērs: 15*11*7.5 cm

Veiktspēja: defogging pretaizsalšanas sistēmu ar gaisa attīrīšanas un dūmu novadīšanas

Svars: 393g

Tips:parastais Variants,uzlabota Versija (ar attīrīšanu)

Paketē iekļauts:

1 x Auto Astes Spārnu

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies!

Tagi: webasto, auto siltumu, gasolin sildītājs, dīzeļdegvielas ūdens sildītājs 12 v, Sildītājs, 2000w, sildītājs portabl, gaisa dīzeļdegvielas sildītājs, elektriskais sildītājs 12v dīzelis, 12v automašīnas dzesēšanas šķidruma sildītājs, 12v automašīnas ventilators
Zīmola Nosaukums VAK
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti