Izpārdošana

€30.22

€35.14

1gb BT30 BT40 NT30 NT40 APU08 APU13 APU16 80L 100L 110L Augstas Precizitātes CNC Integrētu Self-Pievilkšanas Urbt Čaks

Pievienot atsauksmi

Produkta parametri

Produkta iespējas: integrēta urbt čaks ir izgatavots no 20CrMnTi materiāls ar augstu cietības pakāpi, augstu precizitāti 0,05 mm, izsmalcinātu tehnoloģiju un stingri un stabili, spailes.Tā ir efektīva un ātra.Ar spriegošanas spēks palielinās ar palielinātu griezes momenta apstrādes laikā.Nagi tiek dzesētas Ieteikts Ātrums:

Par uzņēmumu

1. Mums ir mūsu pašu rūpnīcā un profesionālo CNC rīks pēc ražošanas komandā.Mēs pārdodam daļas CNC darbgaldu vairumā.Mēs esam profesionāla ražotājs CNC darbgaldu instrumentu turētājus.Integrēt Pētniecības un Izstrādes, ražošanas un pārdošanas.Uzņēmums ir papildu apstrādes iekārtas, testēšanas iekārtām un profesionālo un tehnisko personālu. 2. Galvenokārt ražo augstas precizitātes Er instrumenta turētājus, keyless instrumenta turētājus, pull-back instrumenta turētājus, spēcīgs instruments, kas turētāji, HSK instrumenta turētājus, ISO instrumenta turētājus, aizmugurē tie stieņi, vārpstveida, precizitāte testa stieņi, augstas precizitātes fiksācijas cilindrus un citus produktus.Dažādas augstas kvalitātes nestandarta instrumenti var tikt izstrādātas un ražotas saskaņā ar klienta prasībām.Mēs vienmēr īstenotu attīstības princips "augstas kvalitātes, augstas efektivitātes, augstas prasības, augstu integritātes", jāievēro uzņēmuma garu, "cieņa pret cilvēkiem, uzticību, uzcītību un inovācijas", un turpināt pētniecību un attīstīt, tāpēc, ka mums ir izveidojusies unikāla ražošanas un pārdošanas uzņēmums .Mēs ceram, ka katru reizi, kad mūsu pakalpojumu var saņemt savu solījumu, mēs sirsnīgi sveicu iekšzemes un ārvalstu klientiem apmeklēt un sadarboties ar mums, lai izveidot win-win nākotnē.Liels paldies par apmeklējot mūsu veikalu, tik ilgi! ! 3. Mēs pieņemam izvēle mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības un transportēšanas metodes.Kad jūs izvēlaties mūs, mēs kalpos jums no visas sirds.

Mūsu ražošanas vidi, ir šādi:

Tagi: BT40, nt40, sk 40, cnc router, nt30 rīku turētājs, nt40 rīku turētājs, drill bits, MT4, graviera cnc tools, chuck, urbjmašīnas
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums DGAMDJ
Modeļa Numurs BT30 BT40 NT30 NT40-APU08 APU13 APU16
Pieteikums Frēzēšanas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti