Izpārdošana

€4.21

€6.79

Tuya Zigbee Smart Switch Module Bez /Ar Neitrālu ES 220V 2 virzienu Bezvadu Gaismas Slēdzi, Releju Saderīgu Alexa, Google Home

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes!

1.Šī smart Tuya ZigBee 3.0 modulis ir izstrādāts ar ZigBee 3.0 protokolu, kas īpaši saderīga ar Tuya ZigBee centrs, lai realizētu visa saikne jūsu mājā,tiešām labs aizstāt nestabila Wi-Fi.ZigBee 3.0 protokolu ar mini dizains, tērpi ES/UK sienas slēdža kastē ,un viegli paslēpt to savā slēptās sienas slēdža kastē ar savu tradicionālo slēdzis bez jebkādas ietekmes uz jūsu sākotnējā apdare stilu, lai dara to gudri,dodot savu ierīču ultimate power on/off smart makeover un pārvērst lielāko jebkuru saderīgu produktu smart tiem;tradicionālie slēdzī un šī smart moduli var strādāt neatkarīgi un bez traucējumiem. (Piezīme:Šis modulis ir piemērots tikai šūpuļzirgs slēdzis,skatīt 2. attēlu sīkāku informāciju.)

3.Ļauj brīvroku balss un bezvadu tālvadības pulti;atbalsta Amazon Alexa, Google Home balss vadība un Smart Dzīvi un Tuya App kontroli par smart phones ar īpašām Tuya ZigBee 3.0 nepieciešama centrs un pieslēgt.

3.Ņemot vērā statuss nestabilu tīkla vai nav tīkla,ZigBee 3.0 slēdzis moduli, ir patiesi neaizvietojams nedrīkst apvienot ar ZigBee vārti, lai izveidotu mājas LAN,VAIRĀK NAV JĀUZTRAUCAS par nav un vāja tīkla,viegli iegūt kontroli caur pieslēgto ierīču tik ilgi, kamēr pastāv stabila ZigBee signālu, un Ļauj vairāk ierīces, kas savienotas, izmantojot ZigBee nav WiFi protokols.

Specifikācijas:

Produkta veids :ZigBee Modulis Slēdzis

Spriegums:90-250V AC

Strāva:10A

Bezvadu Protokols :ZigBee 3.0

Darbības temperatūra:-10℃-+40℃

Gadījumā, ja temperatūra:Tc: +809℃ (Max)

Darbības diapazonu≤200 m

Dims (WxDxH):52x47x18 mm

IP reitings:IP20

Paketē Iekļauts:

1*Smart Switch Module

Tagi: slēdzis tuya, es zigbee plug, samsung smart switch, smart home, slēdzis zigbee, ieslēdziet wifi, releja modulis, tuay zigbee centrmezglu, durvju tuya smart, aqara
Produkta Tips ZigBee Modulis Slēdzis
Zīmola Nosaukums centechia
Modeļa Numurs 2020
Bezvadu Protokols Zigbee 3.0
Darbības Temp. -10℃-+40℃
IP Reitings Ip20
Saderība Visi Saderīgie
Gadījumā, ja temp Tc
Kameru, Kas Aprīkota No
Spriegums 90-250V AC
Dims (WxDxH) 52*47*18 mm
Pašreizējo 10.A
Darbības diapazons ≤200 m
Valsts Montāža Ready-to-Go
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti