Izpārdošana

€7.50

€11.37

LED Modinātājs Dubulta USB Izeja Atlikt Spogulis Pulkstenis Ciparu Radošo Pulkstenis Indukcijas Dimming Elektronisko Pulksteni

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Viegli lasīt: produkts ir liels LED ekrāns, kurā var lasīt lieli un gaiši numuri no jebkura attāluma, bez neredzamo, un atbalsta pārslēgšanās starp 12 stundas un 24-stundu sistēmu.

2. Induktīvās dimming: Kad fotoelektrisks sensora režīms ir ieslēgta, produkts automātiski pielāgo ekrāna spilgtumu, vai to var manuāli pielāgot atbilstoši situācijai, un tur ir 3 spilgtuma iestatījumus.

3. Atlikšanas funkcija: Kad atskan signāls katru rītu, jūs varat saņemt 5 minūtes extra miega laikā, nospiežot big snooze " pogu, ko var uzstādīt jebkurā brīdī bez jebkāda trokšņa.

4. Uzlādēšana caur USB port: pulkstenis ir strāvas vadu, kas var būt saistītas ar kontaktdakšu vai datoru, un var uzlādēt tālruni.

Apraksts:

1. Šis produkts ir LED elektronisko modinātāju ar izsmalcinātu un skaistu izskatu.Tā pieņem spogulis konstrukcijas un to var izmantot kā spogulis, kuru ir ērti un viegli lietot.

2. Produkts ir aprīkots ar iekavām un karājas caurumiem, kas tieši var novietot uz galda vai karājās pie sienas.

Specifikācijas:

Izmērs: 158*77*13mm

Baterija: 1*CR2016 pogu akumulators (iebūvēts)

Barošanas režīms: 5V 2A

Svars: 124g

Saderība: Iphone, Android tālruņa uzlāde

forma: taisnstūra

Displeja tips: skaits

Kustība: Elektroniskā

Materiāls: Plastmasa

Paketē Iekļauts:

1* LED elektroniskais modinātājs

1* USB kabelis 2m

1* Lietošanas rokasgrāmata

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: kamera ezviz, modinātājs, usb, kamera hikvision ip, jeep skaļrunis, pulkstenis fm radio, modinātājs, radio, usb, modinātājs, usb pieslēgvieta, pulkstenis radio usb, kamera hikvision, hikvision
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums ONLENY

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti