Izpārdošana

€33.95

€38.15

New augstas kvalitātes audekla Budistu gulēja Meditācijas spilvenu mūķene zen somas shaolin mūks kung fu pakete dzeltena

Pievienot atsauksmi

Materiāls: Augstas kvalitātes audekla

Paketi, ieskaitot: 1gb soma

Izmērs:ab no 34*14*24cm

Tagad mums nav kafijas krāsā, ļoti žēl!Tāpēc, lūdzu, nav izvēlēties kafijas krāsā.Augsta kvalitāte un zemas cenas

Mazumtirdzniecības un Vairumtirdzniecības

Vairāk Daudzums Mazāku Cenu

Piezīme: Varbūt krāsu attēlu gaišāku vai tumšāku, kas ir neizbēgama, paldies par jūsu sapratni!

Piegāde:

1.Lielākajā daļā valstu kuģniecības laiks ir aptuveni 14~35 dienām,varbūt tas prasīs ilgāku laiku, sakarā ar sliktiem laika apstākļiem utt.

2.Pircējs ir atbildīgs par jebkuriem muitas nodoklis,nodoklis jāmaksā utt.

Kompensāciju&Atgriešanās:

Mēs pārbaudiet vienumus uzmanīgi, pirms nosūtīšanas, tik parasti tas nebūs kvalitātes problēma.

Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīties ar saņemtie objekti.Jums ir jāsazinās ar mums 3 dienu laikā no jūsu pasūtījuma saņemšanas mēs neesam atbildīgi par jebkuru problēmu, pēc tam, kad esat parakstījis package pār 3days,un mēs nepieņemam atpakaļ vai kompensāciju.Un jums vajadzētu segt visus papildu pārvadāšanas maksu un priekšmetus, kas atgriezās jāsaglabā sākotnējo stāvokli.

Nedaudz krāsas un lieluma atšķirība no bildēm nav ne vainas dēļ monitora utt iemesla dēļ mēs nepieņemam atpakaļ naudu, ceru, ka jūs varat saprast.

Ja pakete būs atpakaļ sakarā ar pircēja iemesla dēļ, piemēram, pircējs nav mājās, pircējs nav jāmaksā muitas nodoklis , pircējs nesaņem iepakojums, laiks, utt, tad mums nebūs kompensācija.Ja jums joprojām ir nepieciešams, iepakojuma, tad mēs varam nosūtīt to, bet jums vajadzētu maksāt kuģniecības maksas, thanks daudz par jūsu izpratni!

Atsauksmes:

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums "Pozitīvas Atsauksmes" par mums, kad tu saņem savus objektus, un mēs darīsim tāpat.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.

Liels paldies par jūsu laiku un pirkšanas !

Tagi: vivo ap, kung fu, shaolin vienotu, slikts puika gadījumā, id touch, bišu vāciņu, shaolin mūks vienotu, huawei rio, turiet mi, maska xiaomi mi a1
Zīmola Nosaukums Flagfly
Modeļa Numurs Budistu
Cīņas Mākslas Stilu Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti