Izpārdošana

€18.91

Vīriešu Vintage Pelēks Melns Smagā Metāla Biker Seifs Ķēdes ar keyring Anti Theft Drošu ķēdes

Pievienot atsauksmi

RM15425529666870894 Desccription

Ķēde

Meterial: 100% Metāls

Galvenā Krāsa: sudrabaini

Garums : apm.22.8 collu(58cm)

PIEGĀDE

Visas preces ir bezmaksas piegāde

piegāde uz mums ar epacket 7-14 dienās

piegāde uz citu valsti ar Ķīnu Pastu 14-21 dienas

Maksājuma

* Kredīta kartes , reālā laika bankas pārskaitījumu , bezsaistes maksājumu ( bankas pārskaitījumus un Western Union ).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

* Mēs gribētu maksājumu caur DARĪJUMA, un tas ir visvairāk drošā veidā.

* Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Dizainadienas.lv, un netiks izpausta, kamēr jūs saņemat jūsu pasūtījumu un ir statisfied ar to.

(P. S.: lai aizsargātu gan pircējiem, gan pārdevējiem, Dizainadienas.lv ir nepieciešams, 8-24 stundas, lai pārbaudītu maksājuma.)

Atgriešanās Politiku

mēs vēlamies, lai jūs apmierināti ar savu pirkumu, tomēr mēs saprotam, ka dažreiz, jums var būt apmierināti ar pirkumu jums ir kā postenis, iespējams, nav derīgas, vai arī jūs vienkārši mainīt savas domas.Šī iemesla dēļ mēs esam vienkārši viegli problēmu Apmaiņu, Atmaksas un Kredīta Politika:

Sazinieties ar mums pa E-pastu, un mums būs atbilstoša vienošanās par jums.Visiem jautājumiem būs jāatbild 24 stundu laikā.

Jums ir jābūt pasta zīmogs mums atpakaļ 7 dienu laikā, no brīža, kad objekts tika saņemta.Mēs ļoti iesakām, ka jūs apdrošināt savu paketi, mēs neesam atbildīgi, ja atgriezto preču nav jāierodas pie mums.

Postenis (- i), kas jāatdod, oriģinālā stāvoklī, kā mēs nosūtījām jums.Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja atbildība.

Ja negatīvas atgriezeniskās saites ir ievietojis pirms mēģinājums atrisināt problēmu, mēs paturam tiesības pieņemt negatīvas atsauksmes par galīgo rezolūciju par šo jautājumu un atgriezties vairs netiks pieņemti.

Ja pircējs nepareizi interpretējusi mūsu postenis apraksts pirms konkursa, tādēļ, ka prece ir nederīga, un mēs nevaram piedāvāt apmaiņu.

Atsauksmes

Mēs augstu vērtējam ļoti savu biznesu, un ceru, ka jums ir ļoti patīkama pieredze.Jūsu pozitīvās atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, un mēs automātiski atstāt pozitīvu atsauksmi pretī.Tomēr, ja jums ir kāds jautājums, lūdzu, sazinieties ar mums un atrisināsim tās kopā.

FQA:

J: vai jums sniedz kombinētās piegāde?

A: Jā, ja jums ir nepieciešams apvienot kuģniecības , lūdzu, informējiet mūs 2 stundu laikā pēc tam, kad jūs pasūtīt citā postenī.Visas preces ir bezmaksas piegāde (Ar Starptautiskā Standarta Aviopastu.),tāpēc mēs nevaram piedāvāt jebkuru citu atlaižu.

Q: Postenis ietver dāvanu kastē?

A: Jā, mēs pack preci savā dāvanu kaste (Random stils).

Q: vai es Varu atgriezt produktus, ar ko es neesmu apmierināta?

A: Jā, bet pircējam būtu jāsedz visi atgriešanās kuģniecības maksa.Mēs tikai atgriezt naudu par katru preci atpakaļ, un kuģniecības maksa netiek atmaksāta.

J: Kad es varu saņemt produktu pēc tam, kad manu maksājumu?

A: Mūsu uzņēmums parasti piedāvā paku, Izmantojot Starptautiskā Standarta Aviopastu.Laiks aptuveniem piegādes uz ASV.būs 7-15 darba dienām, un, lai Eiropa būs 15-30business dienas, un 15-45 darbadienas Āzijas reģionos, un 25-45 darba dienām citās jomās.

Q: Vai klientam iegūt koncesijas cenu?

A: Nē, cena ir viszemākā viens, lai nodrošinātu labāko kvalitāti mēs varam piedāvāt.Tātad, nav citas atlaides ir piedāvāti, izņemot atvieglojumu politiku, kas uzskaitītas šajā mājas lapā.

Q: Kad jūs sākat, lai apstrādāt visus pasūtījumus pēc tam, kad jūs saņemtu pilnu samaksu?

A: Parasti, mēs apstrādāt visus pasūtījumus divu darba dienu laikā pēc tam, kad mēs, saņem pilnu samaksu.Visiem pasūtījumiem sestdienās un svētdienās vai Ķīniešu tradicionālās brīvdienas tiks aizkavēta jāapstrādā 2-3 darba dienu laikā pēc visu iepriekš minēto brīvdienas.

Q: Kā ar mums sazināties?

A: Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru jautājumu vai problēmu, izmantojot mūsu e-pasta ziņu, mēs parasti atbildi 24 stundu laikā .

Tagi: smagā metāla izstrādājumi, dekoru smago metālu, priedes smago metālu, smago metālu pārvadājumi, smagā metāla nūja, tekstūras smago metālu, cirvis smago metālu, polos, smago metālu, metallica smago metālu, smago metālu chapas
Modeļa Numurs kc-32
Zīmola Nosaukums XTOM2013
Materiāls Metāla

Uzrakstīt recenziju