Izpārdošana

€69.37

William Henry Gentac B30 saliekamais nazis Damaska asmeni titāna āra izdzīvošanas kempings medību kabatas augļu nazi EDC praktiski

Pievienot atsauksmi

Kopējais garums: 155mm Asmens garums: 68 mm Apgriešana: 65mm Asmens platums: 16 mm, Asmens biezums: 2.3 mm Asmens materiāls: Damaska, Ķīna / M390 Virsmas apstrāde: satin / viļņaini tekstūra Roktura garums: 89mm Roktura platums: 16 mm Roktura biezums: 8mm Roktura materiāls: titāna sakausējums (TC4) + oglekļa šķiedras Svars: 35.7 g

1 mērījumu datu

(1).Pateicoties dažādiem datu mērīšanas metodes un instrumenti, būs neliela novirze, lūdzu, dominē veida!

(2) tāpēc, ka priekšstats var būt pilnībā redzams, ja jūs vēlaties, lai uzzinātu vairāk informācija par preci, lūdzu sazināties ar mums!Paldies!Mēs sazināsimies ar jums, pirms nosūtīšanas, lai apstiprinātu!Ja jūs nevarat atbildēt laiku, mēs nosūtīsim noklusējuma izlases!Lai saņemtu natūrā!

(3) BRĪDINĀJUMS: Tā kā ražotājs izmaiņas bez iepriekšēja brīdinājuma, lai izcelsmi vai dažus piederumus, kas uz iepakojuma, ministrija nevar nodrošināt to, ka klients saņem preci un veikalu, tieši tāds pats attēls, kā uz avotu, pielikumu.Tikai, lai nodrošinātu īstu!Un, lai nodrošinātu, ka jaunā, saskaņā ar oficiālajiem tirgus.Ja veikalā nav atjaunināta, lūdzu, saprotiet!

2. Krāsu problēmas

(1) krāsu ir neizbēgami, katrs cilvēks ir displejs nav tas pats, kas ne vienā, krāsa nav vienādi!Fotografēšanas gaismas leņķis un padarīs attēlu ražot krāsu atšķirība!

(2) produkts, krāsu atšķirības, kā ražošanas sēriju un ražošanas dažādos laikos!

3. Par svara starpība

(1) sakarā ar masu produkcijas laiks ir atšķirīgs no apstrādes precizitāti nevar būt 100% precīzs!Svars katrs nazis ir arī dažādu, kļūdas 7-12 grami!

4. Kvalitātes jautājumi

(1) preču rūpnīcas testēšana, pārbaude, piegāde, pirms mēs atkal rūpīga testēšana, testēšanas neskarts, preces ir piegādātas saskaņā ar kvalitātes prasībām!Mēs neļaujam mūsu klientiem, lai jautājums produktu kvalitāti, saskaņā ar savu izpratni!Kvalitāte un cena ir relatīvs!Ja jums ir lielāks pieprasījums, atvainojiet, lūdzu, rūpīgi nopirkt!

(2) saņemtās preces nav atļaut privātu demontāža, montāža, rezerves daļas!Par neatļautu nojaukšanas aktu, mums nav atbildīgs par preču kvalitāti, pēc pārdošanas!

Tagi: nazi locīšanas ch, nazi lovocoo, doner nazi, knive, rike, 9CR18MOV, izdzīvošanas nazis metāla, medību saliekamais nazis, izdzīvošanas nazis vīriešiem, stick titāna izdzīvošanas
Zīmola Nosaukums LOVOCOO
Veids Locīšanas Blade Nazis
Modeļa Numurs Gentac B30
Asmens Materiāls M390
DIY Piederumi Metālapstrāde
Roktura Materiāls Titāna

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti