Izpārdošana

€15.60

Sig Sauer P226/P227/P250/P320 - Ruger SR9/SR9C Žurnāls Īpašnieks - Beretta 92 Magazine Gadījumā - 9mm/.40 Dubulto Steku MAG Pārvadātājs

Pievienot atsauksmi

Darbojas ar 9mm/.40 Dubultā Kaudze žurnālu - Savietojams: Sig Sauer P226/P227/P250/P320 Magazine / Ruger SR9/SR9C Magazine / Beretta 92 Magazine - IWB/OWB Kydex. (Modeļi, kas nav uzskaitītas, nav saderīgi.)

Nēsā OWB vai IWB | Piemērots Rigth Roku & Kreiso Roku, Gan.

Tas ir izgatavots no izturīga un ūdensnecaurlaidīga .06 collu Kydex.Katra žurnāla vāka ir pielāgoti.Malas ir smalki noslīpēts un pulēts ar rokām.Tā jūtas ērti.

Katrs žurnāls Pārvadātājs var pielāgot tās hermētiskumu un saglabāšanu, lai nodrošinātu, ka žurnāls ir droši un uzticami.Izmantojiet easy-to-izmantot Phillips screw rīku, lai pielāgotos.

Ar 1,5 collu jostas klips, neilons & stiklšķiedras materiāls, izturīgs.To var ātri un viegli iekraut un izkraut, ērts un praktisks.Slēgtā konstrukcija nodrošina, ka munīcija nav nejauši izkrist no magazine.

Mēs esam Colorado uzņēmums, kas specializējas augstas kvalitātes Kydex makstis.

PoLe.Amatniecības IWB / OWB Gloks Žurnāla vāka ir izgatavots no izturīgiem, ūdensizturīgs .06 collu Kydex roku darbs.Tas ir izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs un sviedru šļakatām un var tikt izmantots augstas izturības taktiku.

Katru gloks žurnāla vāka var pielāgot tās hermētiskumu un saglabāšanu, lai nodrošinātu, ka žurnāls ir droši un uzticami, un tā var arī būt piemērots žurnāli no dažādiem ražotājiem.

Katra žurnāla vāka ir pielāgoti, un malas ir smalki noslīpēts un pulētas ar rokām, kas padara to justies ērti un delikāts plaything.

Mēs esam pārliecināti, sniedz mūža garantiju par produkta kvalitāti, lai nodrošinātu, ka jūs varat izmantot to ar mieru.Ja mūsu maciņš nevar izmantot parasti, mēs to aizstāt vai kompensāciju pilnā apmērā.

Saglabāt savu ieroci pie rokas visu laiku, neļaujot citiem atklāt.PoLe.Amatniecības IWB maksts ir jūsu ideāls izvēli.Tagad pievienot PoLe.Amatniecības Kydex IWB ādas gadījumā iepirkumu grozs.

Tagi: logo ruger, cz pistoli, aizsardzības taktika, beretta 92fs pad, makstis beretta 92, magsaf, coldre sig sauer, kydex, beretta m9, maksts p226
Roktura Materiāls kydex
DIY Piederumi Metālapstrāde
Meistarība Handcrafted
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa melna/dzeltena
Zīmola Nosaukums B. F PADARĪT
Izmērs Right Hand/Left Hand
Modeļa Numurs P226/P227/P250/P320 Magazine Maksts - Ruger SR9/SR9C Žurnāls Īpašnieks

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti