Izpārdošana

€32.21

5w Led darbgaldu Apgaismojuma Magnētiskās Pamatnes 220v CNC Virpu, Šujmašīnu Gaismas Darbnīcu, Rūpniecības COB Darba Lathelamp

Pievienot atsauksmi

5w led darbgaldu apgaismojuma Magnētiskās pamatnes 24v 220v CNC Virpu, garāžas šujmašīnu gaismas darbnīcu, rūpniecības COB Darba galda lampas

Brīdinājums:

1.Uz 24v lampas var tikai savienojums ar 12v uz 24v sprieguma, kamēr 36v lampas var tikai savienojums ar 12v 36v spriegumu.Uz 24v un 36v lampām, nav iespējams pieslēgt 220v.Ja 24V un 36V lampas ir pieslēgta 220v, lampas degs ārā.Lūdzu, zināt to.

2.220 V lampa ar kontaktdakšu, noklusējuma spraudņa tipam ir ASV plug, ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, sazinieties tiešsaistē klientu apkalpošanu.Paldies par jūsu sapratni un sadarbību.

Specifikācija: Modelis: 6006 Gaismas avots: LED(COB) Jauda: 5 W Spriegums: 12 v, 24 v, 36 v, 220 volti Slēdža tips: push pogu, slēdzi Pārslēgt stāvoklī: strāvas vadu, Kabeļa garums: 1.2 metri Materiāls: alumīnija sakausējuma + metāla + ABS Garums: 500mm (300mm~800mm) Lampas turētājs tips: magnētiskā lampas turētāju, lampas turētājs ar klipsi, četru caurumu fiksētu lampas turētājs, trīs bedrīšu fiksētu lampas turētājs 5W 220V 500mm spēcīgu magnētisko darbs ar fiksētu darbu gaismas klipu darbu, ņemot vērā To izmanto augstas kvalitātes LED gaismas avots.Pielietojums: CNC darbagaldu, šujmašīnas, frēzes, virpas, rūpnīcās, būvlaukumos, darbnīcas, garāžas, mašīnas, CNC darbmašīnas, strādāt, arhitektūras apgaismojums, 24v un 36v lampas, nevar tikt savienots ar 220v spriegumu.Ja 24V un 36V lampiņa ir pieslēgta 220v spriegumam, lampas degs ārā.Lūdzu, zināt to.

Uz 12v-36V lampas var pievienot tikai spriegums 12-36v.Un 24V lampas var pievienot tikai spriegums 12v-24v.Ja jums ir nepieciešams strāvas vadu, savienotājs, kas ir piemērots tieši jums, lūdzu, sazinieties ar mums un dariet mums zināt.Ultra Bright LED Gooseneck darbgaldu apgaismojuma Magnētisko CNC Slīpmašīnas Virpas, Caurumošanas gaismas 5w 24/220v Šujmašīnu Darba Lampas Soporte de laacutempara fijo de cuatro agujeros y soporte de laacutempara magneacutetica 500mm Longitud; 600mm + 1 Dolāra 700mm + 2 Dolāru 800mm + 3 Dolāru; Soporte redondo magneacutetico para laacutempara y soporte de klipu 400mm Longitud Ja jums personalizētu pakalpojumu, jūs varat sazināties ar mums un mēs to varam nodrošināt. 24V ir aizliegts savienot 220V

Par Shippment:

1. Ja jūs neesat saņēmis jūsu preces vai, ja ir kāda problēma, kad jūs saņemtu preces, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lūdzu, neatveriet strīdu tieši, ja mēs nevaram atrisināt problemfor jums, tad jūs varat atvērt strīdu.Mums būs ļoti appriciated.

2. Tas ir pircēja pienākums skaidrs, cutoms un maksāt par importa nodevām, nodokļiem vai maksājumiem, lūdzam pievērst uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas, kā ātri, kā jūs varat, lai izvairītos no jebkādas aizkavēšanās sūtījumu.

3.Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu, adresi, tālruņa numuru, kas ir pareizi.

Par Jautājumu:

C: Ko es varu darīt, ja es neesmu saņēmis paku uz ilgu laiku?

A: Ja izsekošanas informācija liecina, atstājis kontinentālās Ķīnas vai Honkongas,bet nav informācijas par jūsu vietējā pasta nodaļā, mājas lapā, sūtījuši, un tagad ir ceļā uz savu valsti, vai ieradās savā valstī, bet ne atjauninātu informāciju, kas saņemta no jūsu vietējā pasta nodaļā, vēl, lūdzu, esiet pacietīgi jāgaida.

Ja aizsardzības laiks ir mazāks par 10 dienām, bet jūs vēl joprojām neesat saņēmu sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt aizsardzību laiks, lai jūs, un mēģināt atrast iemeslu, lai aizkavēšanās un mēģināt atrisināt un pateikt jums jaunāko informāciju, kas mums ir.

Par Feeback:

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem.Mēs ceram, ka jums nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, mēs sniegsim risinājumu un ļauj jums ir apmierināti ar to, mums beidzot.

Paldies par jūsu sapratni un sadarbību.

Tagi: cnc maršrutētāju 2000, gaismas cilvēkiem, redzēju tabl, liela darbnīca, instrumenti, , instrumentu darbnīca, lampas led, cnc lampas, led, vintage šūšanas mašīna lampas, diy mazo virpu
piemērots 4 Virpas mašīna
piemērots 5 frēzēšanas mašīnas
Slēdža Tips Spiedpogu Slēdzi
Garantijas laiks 5 Gadi
piemērots 6 caurumošanas iekārtas
Funkcijas Elastīga korekcija, led gaismas
atslēgas vārds 8 cnc led gaismas
Atslēgas Vārds 3 garāžas gaismas
Zīmola Nosaukums shuncanda
Barošanas Avots AC
Atslēgas Vārds 2 led gaismas
Galvenais Materiāls Alumīnija Sakausējuma
Atslēgas Vārds 1 rūpniecības led gaismas
atslēgas vārds 17 LED COB Darbi Gaismas
Gaismas Avots LED Spuldzes
Priekšrocības Leņķa regulēšana, locīšana
Modeļa Numurs 6006 COB 5W
atslēgas vārds 10 šujmašīnu lampas
Sertifikācija FCC
atslēgas vārds 9 Šujmašīnu Gaismas
piemērots 2 Rūpniecības Apgaismojums
Atslēgas vārds 12 cnc lampas
atslēgas vārds 15 lampa ar magentic bāzes
Ir Regulējamas, No
Jauda 5W
Atslēgas vārds 11 rūpnieciskais apgaismojums
Ir Spuldzes Iekļauts
Spriegums 110-240V
Izmantošana Rūpniecības
atslēgas vārds 14 led galda lampa
atslēgas vārds 5 Rūpniecības LED Apgaismojums
atslēgas vārds 16 galda 220v gaismas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pamatnes Tips 2G11
atslēgas vārdu 13 Led Galda Gaismas
Korpusa Materiāls Alumīnija
piemērots 1 CNC Mašīna Apgaismojums
Atslēgas vārds 4 garāžas led gaismas
atslēgas vārds 7 rūpnīcas led gaismas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti