Izpārdošana

€14.88

€25.23

Regulējams Bezmaksas Suņu Siksna Sporta Darbojas Skriešanas Elastīgs Dubultā Elastību, Distances Turētājs Roku Vadības Suņu Apmācību Pet Produktu

Pievienot atsauksmi

Svarīgi - Double klipu siksna ar integrētu rokturi, lai vestu suni uz un no velosipēda, tā ir ļoti svarīga katram suns un riteņbraucējs.

· Viegli lietot - Pasargā suni no sapīšanās riteņa vai rāmis un pielāgot iekšējo vadu garuma un smadzenes var ieslēgt laika gaitā.

· Viegla uzstādīšana/noņemšana - Var uzstādīt uz bike 2 minūtēm, un atvienots no velosipēdu ar skrūvēm un atskrūvēt sekundēs.

· Universāls - to Var noteikt uz velosipēda un tiek izmantots kā pastaigu pavadas.

· Aizsardzības Droša sistēma - noteiktu sēdekļa bloķēšanas un galvenokārt veidota no rūpniecības stiprums nerūsējošā tērauda caurules un izturīgs saliekamais veida rezerves virves, kas var nodrošina drošu braukt, lai jūs un jūsu suns.Gumijas ielikt dod aizsardzību no sasitumiem un skrāpējumiem savu velosipēdu.

Tagi: suns har, suņu auto produkti, suņu ādas siksna, apkakle suņu āda, suņu iejūgs ādas, suns pet produkti, suns produktu armija, skotijas suns produkti, ādas siksna, ekskluzīvu suņu produkti
suņu collars Pet Suns, Kas Trijstūra Formas Apkakle
Veids Suns Velosipēdu Siksna
Sezona Visu sezonu
Ir Smart Ierīces No
raksts Cietie
Funkcija 3 Bez rokām Siksnas Darbojas
krāsa melns
Iezīme 2 Josta Skriešanas, Pastaigas, Skriešana
Līdzeklis 1 Regulējams Kaklasiksna Kucēns
Paketē Iekļauts 1 x Suņu Siksna Velosipēdu
Izmērs 45 x 78 cm
Materiāls Ādas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Personalizēto
Suns Pavadā Tips Pamata Siksnas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti