Izpārdošana

€8.29

€15.07

Nomaiņa Sejas Spilvens, Sejas Vāks Oculus Rift S VR Turētājs Aizsardzības Mat Acu Spilventiņu Oculus Rift S VR Piederumi

Pievienot atsauksmi

Funkcijas: 1. Sweatproof un Tīrs: Izmantojiet šo silikona aizsardzības austiņas, sānu silikona vāciņu un aizmugurējo silikona vāciņu, lai saglabātu austiņas Oculus Rift S un kontaktu virsmu tīru.

2. Augstas kvalitātes Silikona Materiāls: Šī vāciņa kopums, kas izgatavoti no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ādai draudzīgs, viegli noslaucīt ar lupatu un mazgā ar ūdeni.

3. Labāk VR Pieredze: kontakta virsmas silikona paliktnis ir speciāli izstrādāta, mīksts un ērts, un nebūs izspiest acis un seja, sniedz jums labāku VR pieredzi.

4. Viegli Lietot: sejas pad silikona vāciņu, priekšā putu silikona vāciņu un aizmugurējo putu silikona vāciņš ir ļoti viegli uzstādīt un noņemt, padarot tos viegli izmantot.

5. Lūdzu, Ievērojiet: Šī produkta komplektācijā NAV austiņu Plaisa S!

Specifikācijas:

Krāsa: Melna, Sarkana, Zila, Pelēka

(Rifta S Silikona Sejas Pad ir pieejami dažādas krāsas.)

Iepakojuma Saraksts:

1 * Silikona Vāciņu Sejas Pad

1 * Priekšējā Putu Silikona Vāciņu

1 * Aizmugures Putu Silikona Vāciņu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: lielgabals oculus, oculus meklējumos, tpu, rifta s, tesla vr uzvalks, akumulatora oculus meklējumos, oculus rift vr, gadījumā, oculus, gadījumā, oculus rift s, oculus meklējumos 1, aizsardzības muti vāciņu
Zīmola Nosaukums Rondaful
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu Zīmols Aizmugures Putu Silikona vāciņi, Oculus Rift S
Iepakojums
Saderīgs Modelis VR Sejas Spilventiņu Oculus Rift S
Svars -
Modeļa Numurs Silikona Vāki Oculus Rift S
Veids Pad
Apjoms -
Izmērs -

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti