Izpārdošana

€11.28

€13.76

5 In 1 Brilles Sejas Spilvens, Izturīgs Pret noplūdi, PU Putas Brilles Deguna Pamatni, Aizsargbrilles Pret netīrumiem Aizsargs Oculus Quest Piederumu

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

1. Ērts un Higiēnisks: sejas spilvenu Oculus Meklējumi ir izgatavoti no PU āda, kas ir mīksta un var padarīt jūsu VR austiņas anti-sviedri, lai jūsu ilgtermiņa VR sesijas ērtāku un higiēnas prasībām, un tos var koplietot ar ģimeni un draugiem.

2. Labāk Redzes Lauks: Ar diviem putas aizvietojot (8mm / 12mm), sejas segtu pad ir bez gaismas noplūdes, tā, ka jums ir tuvāk parādītu, var sniegt lielāku redzes lauku un tuvāk fit.To ir viegli tīrīt un var mazgāt vienkārši likvidējot sviedru ar drānu vai salvetes.

3. Unikālo Ventilācijas Dizains: sejas interfeisu, kronšteinu un PU ādas panelis ir viegli uzstādīt un nomainīt.Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, tas var sniegt jums vairāk vietas, lai tos izmantotu.Savu unikālo ventilācijas projektēšanu, nodrošina ventilācijas, bet gaismas nestāsies, un jūs saņemsiet labāku VR pieredzi, iegremdējot.

4. Anti-noplūdes Aizsardzība: deguna pamatni, novērš gaismas iekļūšanu VR brilles un novērš gaismas noplūdi lietošanas laikā, tādējādi uzlabojot savu VR pieredzi.Pasūtījuma VR objektīva vāciņš ir izgatavots no augsta blīvuma sūklis un mīksts stretch auduma, lai aizsargātu glāzes OculusQuest.Brilles ir brīvi no skrāpējumiem, netīrumiem un putekļiem.

5. Paketē Iekļauts: iepakojumā ietilpst 1*Sejas Saskarne Oculus Meklējumos, 2*Sejas Spilventiņu Oculus Quest (8mm/ 12mm), 1*hermētiskam Deguna Pamatni un 1*VR Objektīva Vāciņu, lai Oculus Meklējumos.

Specifikācijas:

Materiāls: PU

Krāsa: melna

Piemērots modelis: Oculus Meklējumos

Iepakojuma Saraksts:

1*Sejas Saskarne Oculus Meklējumos

2*Sejas Spilventiņu Oculus Quest (8mm/ 12mm)

1*hermētiskam Deguna Pamatni

1*VR Objektīva Vāciņu, lai Oculus Meklējumos

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: quest 2 len, led terapija, oculus silikona objektīvs, oculus quest pad, oculus quest accesories, amvr, sejas aizsargs, gadījumā, ja google, oculus quest ādas, vive cosmos
Saderīgs Modelis par Oculus Quest Piederumi
Saderīgu Zīmols par Oculus Quest Piederumi
Modeļa Numurs Sejas Saskarne Oculus Meklējumos
Zīmola Nosaukums viugreum
Svars 130g
Iepakojums
Veids Mount

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti