Izpārdošana

€12.09

€14.40

1pc Vēja Pārvietot Swril Putnu Dārzs Pagalmā Poda Krāsains Dīvains Putns Likmes Apdare, Āra Dekoru, Puķu Podi, Smilšu Baseinu Dekori

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

motīvs:

Ja tie peldēt uz augšu un uz leju, un pārvērst brīze, tie noteikti piesaista cilvēku uzmanību ar nesteidzīgu kustību.

Tie parasti pagriezt sinhronizācija ar rotācijas un ir komplekss papildus dārzu dekorēšana.Es esmu laimīgs, lai smaidu uz jebkuru, kas iet apmeklētājiem.

Pārsteidzoši baltā krāsā, ar rotējošu putnu var padarīt jūsu dārza pilnu dzīvi.Kad jūs šūpoles, uz augšu un uz leju un pagriezt (parasti sinhronizēta kustība), tas dos mazliet dārza brīze.

Tas būs pievienot jautri ar jebkuru āra telpu.

Absolūti krāšņs, un viens no tiem.

Materiāls: Alumīnija plāksne

Izmērs: 40cm x 15cm x 24cm

Specifikācijas:

Specifikācija:

【Radošo Flamingo Spinners] aicina, Kad tie peldēt uz augšu un uz leju, un pārveidot vējš, rotācijas, tie noteikti piesaista cilvēku uzmanību ar savu patīkamas kustības.

【Unikāla Dizaina] aicina Vērpšanai birdies spin pa apļveida kustības ar brīze.Vēja skulptūras, mākslas un spinners dekorācijas uz terases āra pagalmā dīķis, Baseins, Strūklakas.

【Izturīgs Materiāls] aicina Kratot Putni ir izgatavots no PVC ar UV protetecd krāsas.Nerūsējošā tērauda stieņi, nav rūsas!

【Elegants Apdare] aicina virpulis putnu wind chimes ir skaisti rotājumi, lai jūsu pludmales istaba, dārzs, viesistaba, pagalmā, terases un mājās.Aptuvenais izmērs ir 16" x 6"x 10".

【Paziņojums] aicina Lūdzu, pasargā no vējiem spēcīgāka nekā 25-30mph.Krāsas var nebūt tieši tā, kā jūs tos apskatītu datorā vai mobilajās ierīcēs.

Paketē Iekļauts:

1 × dekoratīvās balta pīle

Tagi: tālrunis stick, keramikas mākslas putnu, papagailis virvi, tērauda dārza dzīvnieki, baseinu peldēt, mirst putni, sportster xl883, metāla putnu mājas ārā, liels dzīvnieku puķu pods, istabas augu plaukta
Modeļa Numurs -
Materiāls alumīnija plāksne
Tēma Dzīvnieku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 40 x15 x24cm
Atbalsts Dropshipping Vairumtirdzniecība

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti