Izpārdošana

€6.06

€8.66

(Matching Ģimenes peldkostīmu Viens gabals, Peldkostīmu, Lai Mamma un Meita Peldmēteļi, Sieviešu, Bērnu, Vīriešu, Zēnu, Bērnu Kid Pludmalei Peldkostīmi

Pievienot atsauksmi

1.Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

(Matching Ģimenes peldkostīmu Māte Meitene Bikini Peldkostīmu, Lai Mamma un Meita Peldmēteļi, Sieviešu, Bērnu, Bērnu Kid Beach Sieviešu Peldkostīmi

Lūdzu, Ņemiet vērā: Mamma ,Tētis ,Dēls un Meita Peldkostīmi Ar Dažādām Cenām.Jāpasūta Atsevišķi.Paldies par jūsu uzmanību!

Piezīme: Jūsu uzmanību, pls, tur būtu maz krāsu atšķirība, jo gaismu, kad veikt foto.Paldies.

Q: Kā pasūtījumus visa ģimene, kas (Bērni + Sievietes)?

A: piemēram, izmērs 104 Bērniem, izmērs M Sievietēm

noklikšķiniet uz bērniem 104 =>Pievienot Grozam => Turpināt, lai Nopirkt

=>Pievienot Sievietes M Grozam

=> Dodieties uz jūsu Grozs

=> Iesniegt Pasūtījumu

=>Pay kopā

(Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mani uzreiz)

1) Mēs pieņemam Darījuma, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, bankas pārskaitījumu, kredītkarti, Paypal un jebkuru jums var maksāt par Dizainadienas.lv.

2)mēs kuģis ar noklusējuma adresi Alipay,ja jums nav to informēt.

Piegāde

Jo Dizainadienas.lv sistēma, ir tikai 26 valstīm, kas pieejami par China post air mail, bet patiesībā, tā var sasniegt vairāk nekā 100 valstīs,ja jūs vēlaties izmantot bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts,bet jūsu valstī nepieder 26 valstīm,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani,paldies, ka savu saprast.

1)prece tiks piegādāta 2 darba dienu laikā, Izņemot svētku dienas pēc tam, kad saņemts maksājums

2)Par lielo daudzumu, lai, lūdzu, sazinieties ar mums par piegādes laiku,tas būs kuģis 3~7working dienas

3) ja jums ir nepieciešams, preču steidzami, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, DHL, vai EMS un jāmaksā papildus piegāde(5~9business dienas ierasties pie jums ).mēs jums izvēlēties labāko veidu, lai jūs.

4)Par Bezmaksas piegāde:sūtījumu parasti izmanto Ķīnas ziņu Gaisa Pastam,ir nepieciešams, apmēram, 15-30 darba dienas ierodas.

5)Lūdzu, saprotiet, ka mēs canrsquot kontroles tranzīta laiku, it īpaši laikā brīvdienu, f gaismas kavēšanās vai laika apstākļiem.

Piezīme

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu mūsu klientiem.Mēs ceram, ka mēs sadarbosimies ar jums nākotnē.Ja jums ir kādi jautājumi par manu objektus, lūdzu, E-pastu mums, Mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Kompensācijas politiku

100% Naudu Atpakaļ Garantiju par katru posteni(vai 2 nedēļas exchange).Lūdzu, sazinieties ar mums par 24 stundām pēc saņemšanas jūsu objektu, ja jums ir pieprasījušas kompensācijas vai apmaiņu.Pēc tam, kad kļūst atpakaļ postenī, mēs atmaksāsim klientam vienības cena (bez piegādes izmaksām ).

Ievedmuitas nodoklis

1)nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība

2)Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

pls sazinieties ar mani, pirmais, pirms jūs atstāt, Neitrāla vai Negatīva atgriezeniskā saite.es darīšu manas vislabāk, lai atrisinātu problēmu, paldies!

Tagi: saule bērniem peldkostīmu, peldkostīms sieviete, kinder bērnu peldkostīms, bērnu peldkostīms, neilona spīdīga, peldkostīmi, mača peldkostīmu, bērnu peldkostīms, vīriešiem, peldēties bagāžnieka, Peldkostīms
Materiāls Akrila
Stils augsti elastīgs push up peldēšanas tērps
Sporta Veids Peldēties
MUMS izmēra 4,6,8,10,12,14
Zīmola Nosaukums TOPMELON
Piemērojamo skatuves Peldēšana wading,Pludmali,Spa,Pludmale,baseins
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Vienuma Tips Viens Gabalu
Modelis Tips Drukāt
Modeļa Numurs HYS1809F
Viens Gabals Peldkostīmi Viens Gabals Peldkostīmi
Dzimums sievietēm lady sieviešu monokini push up,bērniem,
Bērniem Peldkostīmu mātes-bērnu peldkostīms

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti