Izpārdošana

€11.22

€22.01

Sexy "Eiropa 2020" Vienu Gabalu Garām Piedurknēm Peldkostīmu Sieviešu Peldkostīmi Peldkostīms Ziedu Drukāt Monokini Beachwear Retro Bodysuit Sieviešu Peldēt

Pievienot atsauksmi

Izmērs Krūtis, Viduklis, Gurni Kausa S 80-85CM 61-66CM 86-91CM A - B M 85-90CM 66-71CM 91-96CM B - C L 90-95CM 71-76CM 96-101CM

C - D/E

(купальник слитный) Sexy "Eiropa 2020" Vienu Gabalu garām Piedurknēm Peldkostīmu Sieviešu Peldkostīmi peldkostīms Ziedu Drukāt Monokini Beachwear Retro Bodysuit Sieviešu Peldēt

Piezīmes: ja veicat pasūtījumu, lūdzu atstājiet savu pilnu vārdu, lai nodrošinātu normālu piegādi; Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm novirze izmēros.

Maksājuma 1.Dizainadienas.lv atbalsta Vīzu,Boleto,MasterCard,Maestro Debetkartes,Western Union,Webmoney,QIWI un Pārskaitījumu caur banku.

2.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.Kuģniecības 1.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 2-3 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

2.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

3.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

4.Preces tiek nosūtītas pa Dizainadienas.lv Standard Shipping , Dizainadienas.lv Premium Piegāde, ePacket,sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,tā var ilgt līdz 60 darba dienām. 5.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk,lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk veidi piegāde:DHL,EMS.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.Atsauksmi 1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: ilgi sleev peldkostīmu, peldkostīms sieviete, plavki sievietēm, ms peldkostīmu, beachwear, Ir 2021. peldkostīmu, peldkostīmi, pludmales valkā, viens piec peldkostīmu, Peldkostīms
Modelis Tips Drukāt
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs 7738
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums TASHEHE
Materiāls Neilona
Sporta Veids Peldēties
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Vienuma Tips Viens Gabalu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti