Izpārdošana

€7.76

€9.24

Bluetooth 5.0 4.2 o Uztvērējs, Raidītājs 3 1 3,5 MM Jack USB Stereo Mūziku ar Bezvadu Adapteri, lai Auto TV MP3 PC

Pievienot atsauksmi

Raidītājs Uztvērējs All In 1:Universal Bluetooth o adapteri, padara jūsu Televizoriem un citām ierīcēm ar Bluetooth iespēju, lai plūsma o, lai jūsu Bluetooth austiņas, vai padara jūsu mājas stereo Bluetooth, lai saņemtu bezvadu mūzikas straumēšana no jūsu tālruņa un planšetdatora.bluetooth tv raidītāju.Darbi ar ierīci, kam ir USB portu un 3,5 mm pieslēgvietu.

Plug & Play:Pārslēgt raidītāju/uztvērēju režīmā ar toggling Tx/Rx maiņa.Tx-Raidītājs režīmā: Sarkanā gaisma zibspuldze un ievietojiet o kabelis Tx ports; Rx-Uztvērēja režīmā: Zila gaisma zibspuldze un ievietojiet o kabelis Rx ostas.

Bluetooth 5.0+A2DP: ar modernizētām V5.0+A2DP tehnoloģiju, mūsu bluetooth adapteris nodrošina stabilāku savienojumu ar šo ierīci.Bezšuvju savienojumu, lai TELEVIZORI, automašīnas, magnetolas, DATORI, portatīvie datori, mp3, samsung viedtālruņos, planšetdatoros, iphone, ipod, vadu, skaļruņus, austiņas, līdz klāstu 33 pēdas.

Īsceļš: bluetooth adapteris ir multi-function taustiņš, kas ļauj pauzēt/atskaņot mūziku, pāriet uz nākamo/iepriekšējo viens, un palielinātu/samazinātu skaļumu, kas ir ļoti ērti.(par uztvērēja režīmā tikai)

Piemērots viena Bluetooth signālu ierīci, kas nav pretrunā ar divām Bluetooth signālu ierīces earbuds patīk .

Bluetooth o uztvērējs, raidītājs atbalsta viens-pret-viens pieslēgums

Pārslēgties uz nosūtīt/saņemt režīmā, izmantojot Tx/Rx slēdzis uz produkta

Jaunāko versiju bluetooth 5.0+EDR čipu ir garāks diapazons un stabilāks savienojums

Ja produkts tiek lietots datorā, tā var būt pievienota USB datu kabeli, lai pārsūtītu o datorā.Nav nepieciešams instalēt draiveri.Tas ir plug and play.

Uzcelta 300 mah polimēru baterija

krāsa:melna

Materiāls:ABS

izmēri:27*75mm

Iepakojuma Saturs:

1* Bluetooth Adapteris

1* 3,5 mm o kabelis

1* USB Maksas kabeli

1* Lietošanas Rokasgrāmata

Jautājumi, kam nepieciešama uzmanība :

Padarīt surethe produkts ir pārī, kad pārī ar bluetooth austiņām vai bluetooth skaļruni pārraides režīmā var Mēģināt pāra, cik tuvu vien iespējams

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: wifi audio uztvērēju 50, Bluetooth, bluetooth saņem atbalstu caur iev, audio bluetooth saņem atbalstu caur iev, bluetooth stereo raidītājs, wifi audio uztvērēju čuguna, wifi audio uztvērēju ios, audio bluetooth raidītāju tv, wifi audio uztvērējs digitālais, bluetooth car jack
Bezvadu Tips Bluetooth
WIFI Standarts NAV
Interfeiss TIPA-C
Atbalsta AAC No
Zīmola Nosaukums SODIAL
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Atbalsta Apt-x No
Iepakojums
Saturs Audio
Modeļa Numurs bezvadu audio raidītājs un uztvērējs
Sertifikācija NAV
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts NAV
Iezīme ezcast
Skaņu Celiņu Dubultu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti