Izpārdošana

€9.02

€14.55

Pirts Sviedri Vidukļa Treneris Svara Zudums Korsešu Kontroles Vēders Body Shaper Sieviešu Novājēšanu Shapewear Top Regulējams Vidukļa Jostas

Pievienot atsauksmi

SVIEDRI ir 5 REIZES VAIRĀK NEKĀ PARASTI: Šī Sviedri viduklis būs jums palīdz likvidēt toksīnus, paātrināt kaloriju degšanas process, un saglabājot jūsu muskuļos, un atbalsta, novēršot pēc treniņa nogurums un traumas.

AUGSTA KOMPRESIJAS,SABIEDRĪBA KONTROLE: Formas Vidukļa.Jums ir smilšu pulksteņa forma.Padara jūs sviedri daudz kas ir liels, lai detoksikācijas!Tas¡s ir nepieciešams, lai būtu akurāti, lai jūs sviedri labāk.Zaudēt ūdens svaru ātrāk, un tīrīt jūsu poras.

PALIELINĀT SABIEDRĪBAS KONTROLES un REGULĒJAMĀM LENCĒM:rāvējslēdzēju korsete ir aprīkots ar 3 rindas āķi un acu slēgšanu & 2 regulējamas plecu siksnas,lai pārliecinātos, ka jūs varētu fit to visvairāk extenet,un sniedz jums sexy dabas līknes.

Izmēri var būt izstiepts.Labu elastību

Tagi: sejas steamer, sieviešu trenažieri sievietēm, pirts sauna, shaper, emellished līgavas jostas, tops sievietēm, vidukļa treneris sa, korsete sieviete, korsetes vīriešiem, korsešu
Shapewear topi
Funkcijas Vidukļa Atbalsts
Satura galveno auduma sastāvs 70
Biezums STANDARTA
Dzimums SIEVIETES
Vadības Līmenis Sabiedrība
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums yanyanmumu
Galvenais auduma sastāvs Chlorofiber (Lv Guan)
Materiāls Neoprēna
Garums Waist
Apkakles forma U vārdu apkakle
Vienuma Tips Shapers
Auduma Veids Sarža
Modeļa Numurs 40
Apdare NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti