Izpārdošana

€8.29

OEM 25855506 Par GM Chevrolet Cadillac, ko iesniegusi escalade CTS Priekšā Rezerves PDC Parking Sensoru+Savienotājs/plug 0263003979

Pievienot atsauksmi

Lūdzu, pārliecinieties, ka mūsu daļu skaits, kas atbilst jūsu sākotnējo.

Ja numuri nav vienādi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs pārbaudīsim, par pareizo viens jums.

Paldies par jūsu sadarbību!VAIRĀK POSTENIS SPECIFIKA

Daļai Materiāls: Maisījums

Stāvoklis: In-stock

Garantija: 1 Gads

Īpašības un Ieguvumi: Maza izmēra, Novērstu nelaimes gadījumus, Paildzinātu kalpošanas laiks riepas

PĒC PĀRDOŠANAS & SERCICE

1. Liels paldies, ka izvēlējāties IVOK, Mēs piedāvājam 7 dienas atpakaļ dienestā.

2. Mēs pārbaudīsim katru gabalu no produkta pirms to nosūtīšanas, Tomēr daži var saņemt bojājumiem transportēšanas laikā.Ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas.Mēs jums atrisināt problēmu.

3. Kāda iemesla dēļ, jūs vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmo 7 dienu laikā pēc pieprasījuma saņemšanas, un saglabātu produktu sākotnējās, kad atgriezties, lūdzu, pievērsiet kuģniecības izmaksas, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, Paldies.

4.Starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā:

a.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.

Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai samazinātu risku par muitas nodokļiem.

5. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Kāda iemesla dēļ, ja jums ir vīlies, lūdzu, nav tieši atstājiet negatīvu atsauksmi, vienkārši sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jūs apmierina.

6. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās priekšmetu vai neatstājot neko, bet pozitīvas atsauksmes, centīsimies mūsu labāko, lai Atrisinātu jūsu problēmu, paldies!

7. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, ceru, ka jūs mūs atstāt labas atsauksmes, ka ir ļoti svarīgi, lai mums, paldies!

Kopējās kļūdas un darba principiem atpakaļgaitas radaru

Pilns nosaukums atpakaļgaitas radaru sauc par "reverse sadursmes novēršanas radars", kas pazīstams arī kā "parking assist ierīce", vai "atpakaļgaitā, dators brīdinājumu sistēma".

Ierīce var spriest, distance ar šķēršļiem, un ātri situāciju šķēršļiem, kas ap transportlīdzekli, lai uzlabotu drošību, braucot atpakaļgaitā.

1. Darbības princips

Atpakaļgaitas radaru ir autonoma ierīce, autostāvvieta drošību.Tas sastāv no ultraskaņas sensori (pazīstams kā zonde), kontrolieriem un parāda, signalizācija (ragi vai buzzers) un citas daļas.Ultraskaņas sensors ir galvenā sastāvdaļa visu atpakaļgaitas sistēma, un tās uzdevums ir, lai nosūtītu un saņemtu ultraskaņas viļņi.Šobrīd darba frekvences parasti izmanto zondes ir trīs veidu 40kHz, 48 khz un 58kHz.Parasti, jo lielāka frekvence, jo lielāka jutība, bet mazākās noteikšanas leņķis horizontālā un vertikālā virzienā, tāpēc 40kHz zondes parasti izmanto.

Atpakaļgaitas radaru izmanto principu ultraskaņas diapazonā.Ja transportlīdzeklis ir līks uz atpakaļgaitas pārnesums, atpakaļgaitas radaru automātiski pārslēdzas darba stāvoklī.Saskaņā ar vadības kontrolieris, zondes uzstāda uz aizmugurējā bufera sūta ultraskaņas viļņus.Kad šķērslis ir radušās, atbalss signālu ģenerē un sensora saņem atbalss.Pēc tam, kad vilnis signālu apstrādes pārzinis, attālums starp transportlīdzekļa virsbūves un šķērslis ir aprēķināts, un šķēršļa atrašanās vietu nosaka.

2. Kopējās bojājumu analīzes un uzturēšana

Nepatikšanas parādība 1: Saskaņā ar valsts atpakaļgaitā, atpakaļgaitas radaru nav self-pārbaudīt vai atklāt, ka ir, svilpe nav skaņas izejas.

Analīze un tehnisko apkopi: Šo defektu, norāda, ka atpakaļgaitas radaru sistēma nevar ieiet darba stāvoklī.Vispirms pārbaudiet, vai skaņas signāls ir normāli, pēc tam pārbaudiet, vai strāvas vads, uztvērēja un katrs sensors ir savienots pareizi un kontakts ir labs.Ja iepriekš minētās pārbaudes ir normāli, uzņēmējas ir bojāts.

2. pazīme: self-test ir normāli, otrā valsts, bet svilpe bez šķēršļiem joprojām izklausās pēc automašīnas.

Analīze un tehnisko apkopi: vispirms apstipriniet, ka nav šķēršļu tuvumā, aizmugurējais bampers automašīnas, un pēc tam pārbaudiet, vai sensors ir uzstādīts pareizi, jo īpaši, vai sensoru, kas nosaka kartes preses sensors pārāk cieši.Ja iepriekš minētās pārbaudes ir normāli, tas nozīmē, ka noteiktus sensors ir bojāts, jums var atvienot, kas atbilst savienojumu, lai spriestu.

Simptoms 3: sistēma self-test ir neparasti.

Analīze un tehnisko apkopi: vispirms pārbaudiet, vai savienojums starp uzņēmēju, sensoru un ķermeņa iejūgs ir normāli, vai strāvas padeve ir normāli, pēc tam pārbaudiet, vai iekārta katram sensoram ir normāli, un visbeidzot aizstāt uzņēmēja.

Tagi: bufera priekšējo vāciņu, 2010. gada cadillac srx, kontroles cadillac cts, jaguar xf lūpu, nv400, auto paklāji cadillac ats 2013, cadillac, cadillac ats 2013 diski, Auto Shell, bufera vāciņš
Zīmola Nosaukums IVOK
Materiāla Tips STANDARTA
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Īpašas Pazīmes STANDARTA
Automašīnas Modelis Par GM Chevrolet Cadillac CTS, ko iesniegusi escalade
Polu Skaits 3-pin
Objekta Garumu 0inch
Vienuma Tips Bamperi
Postenis Svars 18.9kg
Postenis Augstums 0inch
Objektu Platums 0inch
Modeļa Nosaukums 25855506 0263003979 25981156 20777093
Modeļa Gads 2008. - 2013. gadam

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti