Izpārdošana

€6.58

€9.40

2020 Jaunu Puzzle Kaķu Rotaļlietas Dziesmu Logu Sūcējs Rotaļu Bumbu Funny Kaķis Scratcher Liela Izmēra Teaser Kaķis Rotaļlietas Interaktīvas Pet Ping Pong T

Pievienot atsauksmi

Funkcija, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes un droša materiāla, izturīgs un uzticams ilgtermiņa lietošanai; Var tikt piestiprināts pie sienas vai loga, lai taupītu vietu.; Kaķi var palielināt veiklību, spēlējot spēles, un koncentrēties uz spēles var samazināt kaķu bojājumus mēbelēm.; Palīdz saglabāt jūsu pet veselīgu un aktīvu; Uzlabot simpātijas starp jums un jūsu pet Specifikācijas Tips:Kaķis Rotaļlietas Rotaļlietas Veids:Dziesmu Bumbu Materiāls: ABS Krāsa:Melna komplektā ietilpst: 1 Gab. x Kaķis Rotaļlietas Dziesmu Bumbu Piezīme Piezīme: Sakarā ar citu monitoru un gaismas efektu, faktiskā krāsa punktu varētu būt nedaudz .Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.Dropshipping ir ļoti vēlams,Nē, rēķins vai reklāmas materiālus iekļauts

1. Krievijas/ Ukrainas/ Baltkrievijas pircēji, Lūdzu, uzrakstiet savu Vārdu un uzvārdu , tad mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu.

2. Par Vairumtirdzniecības , mēs piedāvājam atlaides vai express shipping, Piemēram, DHL, EMS.

3. Par Nometiet Kuģniecības , mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums. ( Bez cenu tag, Ne uzņēmuma nosaukums )

4. Ja jums ir liela apjoma pasūtījumu, jūs varētu darīt piliens kuģniecības šeit.

GRĀMATZĪMI veikalā, pēc tam iegādāties vienumus, kurus vēlaties iegādāties, saņemsiet 2%-3% citas atlaides.Kā es varu izsekot manu sūtījumu ?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis ?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

1) Jūsu Pozitīvās atsauksmes ir atslēga uz mūsu uzņēmumu panākumiem.Mēs lūdzam jūs varētu veikt vienu sekundi, lai mūs atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR) 5. Mēs pateicamies jums iepriekš par jūsu laiku, un patiesi ceru, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumu.

Ja jūs neapmierina jūsu darījums:

2) Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms iziešanas uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, jo mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.Atvērt strīdu nav labākais veids, kā tikt galā ar problēmu.Komunikācija bieži vien ir galvenais, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: alumīnija t trase, gofrētā skrāpi, alumīnija t trase, cat tree, puzzle spēles, kaķis jigsaw puzzle, kaķu rotaļlieta logu, kaķis skrāpi, gulta kaķis skrāpi, kaķis rotaļu trase
Ir Smart Ierīces No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids kaķi
Materiāls Plastmasas
Rotaļlietas Veids Bumbas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti