Izpārdošana

€2.54

€3.80

Projektors Vienkārša Aizkaru Mājas Āra KTV Biroja Mājas Kinozāles Portatīvie 3d HD Projektoru Ekrāns

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1.Lielisks materiāls:lielisks balta stikla šķiedra, spilgti un reāli,augsta kontrasta, laba samazināšanu.

2.Daudzfunkciju: Attēlot filmas, sporta spēles, fotogrāfijas, mūziku, video, spēles, utt, tas padarīs jūsu dzīvi interesantāku!Vai jūs varat prezentēt savu uzņēmumu grafikas un datus par biroju, dalīties ar jūsu fotogrāfijas ar savu ierosināt laulības.To var izmantot kā profesionāli, romantiski,praktiski, tikai atkarīgs no tā, ko jums ir nepieciešams.

3. Super Viegli, Uzstādīts Projektors, Ekrāns: Jums būs iespēja izvērsties ekrāna, un mount to burtiski minūtes, pateicoties 12 metāla gatavo grommets, kas var piestiprināt pie sienas, izmantojot āķi vai cuttable virve (iekļautas komplektā).Ekrāns ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.

Apraksts:

Rāmis un aizkaru ir pareizi novietota, lai nodrošinātu, ka spēkā visā aizkars ir vienādi, tādējādi efektīvi novēršot virsmas vilnīšus, kas veido vienotu efektu un nodrošinot projekcijas ekrāns ir skaidrs.

Specifikācijas:

Krāsa:Balta

Materiāls:Poliesteris,Spandex

Izmērs:60 collas,72 collas,84 collas,100 cm,120 cm,150 cm(nav obligāts)

Formāts: 16:9 HD

Atbalsts: 160 skatīšanās leņķis

Paketē Iekļauts:

1 * Projektoru aizkaru

16 * Āķi

2 * 5 metrus virves(cuttable)

Tagi: dropship saiti, mac balts ekrāns, displeja portatīvo, balts televīzijas ekrāns, lāzera tv xiaomi, Ekrāns, āra projektoru ekrāns, mattw balts ekrāns, 4 k projektoru, projektu ekrāns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs L10
Zīmola Nosaukums ONLENY
Sertifikācija NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti