Izpārdošana

€4.58

€6.94

360° U Bērni Automātiski Sonic Elektriskā zobu Suka 3-Pārnesumu Balināšanas Tīrīšanas Režīmi 45S Taimeris Uv Sterilizācija zobu Suka

Pievienot atsauksmi

Paketē Iekļauts:

1 x Tikai Suka Galvas

vai

1 x Bērnu Elektriskā zobu Suka

Funkcijas:

* Superior Materiāls: U formas suka galvas ir izgatavots no pārtikas kategorijas silikona, mīksts, netoksisks un nav kaitīgas vielas.

* Paredzēts Bērniem: kas Īpaši paredzēti bērniem.Katrs zobs ir pilnībā ieskauj mīksta silikona saru suku, rūpīgi tīrot zobus.

* 3 Darba Režīmi: 3 zobu tīrīšanas režīmi, kas ērti kontrolē vienu pogu, kuru mērķis ir dažādu zobu tīrīšanas vajadzībām.

* Ultraskaņas Viļņu Tehnoloģijas: 24000RPM ultraskaņas viļņu attīra zobus pilnīgi, tīrīšanas zobu spraugu bez hurting gumija.

* Ultravioletā Sterilizācijas: Aprīkots ar 406nm uv gaismu, sterilizāciju, bez smakas.Efektīvi novērš baktēriju augšanu, samazina rašanos periodonta slimības, saglabāt zobu kariesa attālumā no bērniem.

* IPX7 Pilna Ķermeņa Ūdensizturīgs: Patīk tīra viegli un droši, pat dušā.

* Ērtu un Drošu Dizains: U-forma pilnībā atbilst jūsu zobu un mutes dobumā, vienkārši ielieciet to savā mutē super viegli zobu tīrīšanas.

* Spēcīga Funkcija: Viss vienā dizains, to var noņemt zobu traipu, aplikumu, baktērijas, kas īsā laikā, piedāvājot veselīgāku un whitener zobiem.

* Ilgs derīguma termiņš: Uz vienas pilnas uzlādes, 2 minūtes, izmantojot vienu dienu, tas var tikt izmantots ilgāk par 15 dienām.

Specifikācija:

Tips: Automātiskā Elektriskā Zobu Suka

Materiāls: Pārtikas Klases Silikona

Nominālais Spriegums: 3.7 V

Strāvas Padeve: USB Uzlāde

Uzlādes Laiks: Aptuveni 2 Stundas

Krāsa: Dzeltena, Rozā, Pelēka, Debesis Zilas

Piemērots: 3-7 Gadiem, 7-15 Gadiem

Suka Galvas Izmērs:

3-7 Gadi: Apm.48x38x12mm/1.89x1.50x0.47 collas

7-15 Gadi: Apm.50x44x14mm/1.97x1.73x0.55 collu

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Uzmanību:

1) normālais darba temperatūra produkts ir 0-50℃.

2) Ja produkts ir maksas, ņemot vērā produkta īpašības, lūdzu, uzlādējiet istabas temperatūrā.

3) Ja produkts netiek izmantots ilgu laiku, ir ieteicams uzlādēt un izlādēt vienu reizi trīs mēnešos.

4) produkts jāuzglabā sausā, vēsā vietā, izvairoties no tiešas saules gaismas.

5) Pēc tam, kad tīrāt zobus, lūdzu, izmantojiet mitru drānu, lai sausā ūdens un stāvošs ūdens uz ķermeņa, un mēģināt no tā izvairīties, ir parādījies ūdens.

6) produkts ir liela izejas jauda, nav tur strādā ilgu laiku, parasti mazāk nekā 10 minūtes.

7) Lūdzu saglabātu ķermeņa sausā uzlādes laikā.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: teddi midi mētelis, stīgu gaismas el, satīna lenti ng, rerooting rīki, komplektā matu 50g, atkārtoti burkas padomi, sequin sagrieziet 4cm, virgen cilvēks gredzens, psn kartes lēti
Materiāls pārtikas klases silikona
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju