Izpārdošana

€11.96

€19.93

Antibacteria UV Gaismas Ultravioleto zobu Suka Automātiskā Zobu pastai, kas Dozatoru Sterilizer Sienas Uzstādīts zobu Suku Turētājs Accessorie

Pievienot atsauksmi

Funkcijas: Izturīgs un spēcīgs

Izgatavots no videi draudzīgiem materiāliem, šī zobu suka turētājam nav savdabīga smarža, un izsmalcinātu meistarība, vairāk spēcīgs un izturīgs.

UV+ photocatalyst sterilizācija

Jaunināšanu un dubultā sterilizācija, ultravioletā un zilā gaisma sterilizācija var tīrīt savu zobu suka galvas 360 grādu, līdz pat 99.9% sterilizācija likmi.

Automātisko sensoru

Tas ir aprīkots ar inteliģento sensoru, kas nosaka darbību cilvēkiem.Kad cilvēks ir tuvumā par 1,5 metru, dezinfekcijai process ir apturēts.Kad cilvēks lapas, dezinfekcija sākas automātiski.

Gaismas uzlādes un uzlādes ar USB

Šī zobu suka sterilizer ir iebūvēta baterija un saules enerģijas paneli, kas var uzlādēt ar parastas gaismas vai USB kabeli, ērtāk un praktiski.

Zobu pasta dozatoru

Šī zobu suka turētājam ir 4 sloti 4 zobu sukas.Ar vienkāršu nospiežot; tā iztikt, zobu pasta, vienu roku darbību un izspiežot labi deva bez atkritumiem.

Viegli uzstādīt

Nav nepieciešams, lai perforators caurumu siena, stipru līmlenti var padarīt zobu suku turētājs, nūju cieši pie sienas, nav viegli nokrist, ņemot svars līdz 5kg.

Specifikācijas:

Veids: zobu Suku UV Sterilizer

Krāsa: melna/balta

Daudzums: 1gab.

Materiāls: Plastmasa

Darba spriegums: DC3.7V

Darba Mitrums: 30-90%RH

Darba strāva: 150mA

Ieejas spriegums: DC5V

Ieejas strāva: 450mA

Akumulatora Kapacitāte: 1200mAh

Produkta izmērs: 190*125*47mm/7.47*4.91*1.85 jo

Neto svars: 480g/16.93 oz

Iepakojumā:

1* zobu Suka UV Sterilizer

Tagi: kabatas videokamera mac, izmēģinājuma mens aitādas, izmēģinājuma gaismas led din, leggins dāma, izmērs xl, motorola 818 akumulators, leggins luksusa sieviete, izmēģinājuma gaismas led 24 v, ziepju trauks regulēšana, izmēģinājuma patīk skaistas
Zīmola Nosaukums LemonBest
Materiāls Plastmasas
Ir Smart Ierīces

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti