Izpārdošana

€22.10

€26.01

FOTGA Makro AF, Automātiskās Fokusēšanas Pagarinājuma Caurules 10 mm 16 mm Uzstādīt DG Samsung NX mount

Pievienot atsauksmi

FOTGA Makro AF, Automātiskās Fokusēšanas Pagarinājuma Caurules 10 mm 16 mm Uzstādīt DG Samsung NX mount!

Ievads:

Šis augstas kvalitātes automātiskās macro Extension Tube Set ir paredzēti, lai lēca koncentrēt tuvāk, nekā normālai noteikt minimālo fokusēšanas attālumu.Arvien tuvāk ir ietekme palielināmo savu temats (padarot to, šķiet, lielāku skatu meklētājā un attēlus).Tie ir ārkārtīgi noderīgs makro fotogrāfija, kas ļauj jums pārvērst gandrīz jebkuru objektīvu makro objektīvu, jāpatērē niecīga daļa no izmaksām, vienlaikus saglabājot tās sākotnējo optisko kvalitāti .

ĢD pagarinājuma caurules nav optika.Tie ir uzstādīti starp kameras korpusa un objektīva, lai radītu lielāku attālumu starp objektīvu un filmu plane.By kustīgās objektīva tēvs attālumā no filmas vai CCD sensora kameru, objektīvs ir spiesti koncentrēties daudz tuvāk nekā parasti.Jo lielāks garums pagarinājuma caurule, tuvāk lēca var fokusēt.

Tas nāk kā komplekts (10mm+16mm).Tas satur 2gab caurules, dažāda garuma 10 mm/16 mm filma, ko var izmantot kopā vai atsevišķi, lai iegūtu dažādu palielinājumu.

Izstrādāta, izmantojot elektroniskos sakarus,kas padara to atbalstu, automātiskās fokusēšana,automātisko ekspozīciju,utt.Tas dod jums iespēju izmantot visas fotografēšanas režīmi, kamera,ekspozīcijas kompensācija nav nepieciešama.

Specifikācija:

Zīmols: FOTGA

Diametrs no caurules: Apm. 61.5 mm

Caurules garums: 10mm,16mm

Uzcelta Metāla Bajonetes & Plastmasas korpusu

Piemērots:

Samsung NX mount kameru

Paketi, ieskaitot:

Metāla automātiskie macro extension tube 10mm + 16mm komplekts x 1

(Ar origial pakete)

Tagi: meteor gredzens, makro gredzenu, dzelzceļa stienis, pret pelēm, nx, kaste matt, kameras makro, nx1000, 10 objektīvs nx, nx 14 objektīvs
Iepakojums
Zīmola Nosaukums FOTGA
Kalibrs paplašināšanu caurules 10 mm + 16mm
Modeļa Numurs Samsung NX mount

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti