Izpārdošana

€2.88

€4.80

Neewer 7"x8"/18 x 20 cm Caurspīdīgu Krāsu Korekcija, Gēla Filtrs Uzstādīts Iepakojums 6

Pievienot atsauksmi

Neewer 7"x8"/18 x 20 cm Caurspīdīgu Krāsu Korekcija, Apgaismojuma Želeja Filtru Komplekts iepakojumā 6 Želeja Lapā Foto Studija Strobe Flash Gaismas (Sarkanā,Zilā,Zaļa,Zila,Dzeltena,&Magenta)

Motīvs:

Šo krāsu filtru komplekts sastāv no 6 gabali, 7"x8"/18 x 20 cm gela loksnes (sarkana,zila,zaļa,zila,dzeltena,&magenta), kas Izgatavotas no augsta gaismas caurlaidība materiāliem ar vieglo svaru, vienmērīgu krāsu temperatūru un zemu zudumu.Primārās krāsas:sarkans,zils un zaļš un sekundāro krāsas: zila,dzeltena,& fuksīna Krāsu filtri, kas tiek izmantoti eksperimentiem, iesaistot piedevas un atņemošie krāsu, krāsu sajaukšana, krāsu pārraide, absorbcijas un filtrēšanas dažādu viļņa garumu gaismas.Krāsainas želejas uz gaismu izmanto filmu,video,foto,skatuves,teātra grupa,un dj apgaismojums.Piezīme:Strobe Flash nav iekļauti.

Piezīme:Strobe Flash nav iekļauti.

Ņemiet vērā,:Siltuma, ņemot vērā off ar flash palielināsies par ilgu laiku, darbu, viegli padarot krāsu gēls no formas vai izkausēt, kad temperatūra sasniedz 80℃ iepriekš.

Apraksts:

Krāsains apgaismojums gēla filtri bieži izmanto kā akcentu gaismas,vai pievienot dramatisko krāsu foniem vai izvēlēto porcijas skatuves mākslas ietekmi.

Jūs varat izmantot arī kombinācijās, šie filtri vairāk variāciju, lai gaismas krāsu.

Programmas ir gandrīz bezgalīgas, ar šo gēla krāsas,no atdzist ietekmi, ka jūs varat darīt, lai pieredzi,lai uzlabotu skintone jo portreti,krāsu labojot vai atbilst apkārtējās vides,modelējot dažāda veida gaismas,specefekti,krāpšanos, baltās krāsas balanss un kopumā daudz vairāk.

Izmērs:7"x8"/18 x 20 cm

Iepakojuma saturs:

1 x Sarkanā krāsa Želeja

1 x Dzelteno krāsu Želeja

1 x Zaļā krāsa Želeja

1 x Zilas krāsas Želeja

1 x Cyan Krāsu Želeja

1 x Fuksīna Krāsa Želeja

Tagi: powe led 60w, neewer, mikrofons plug, led neewer, paneles led neewer, neewer rgb, neewer dslr mikrofons, neewer gredzenu led, yongnuo krāsu filtrs, flash neewer
Modeļa Numurs 10086156
Iepakojums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums neewer

Uzrakstīt recenziju