Izpārdošana

€2.97

€4.96

1gb Elkoņa Lencēm Kompresijas Atbalsta Piedurknēm- -Tenisa Elkoņa Lencēm un Golfa Elkonis Ārstēšana, Artrīts, Treniņiem, Svarcelšana

Pievienot atsauksmi

RM17744605848608863

Iepakojums:

1gb * Elkoņa Lencēm Piedurknēm

Piezīme: daudzumu, kas šo preci ir 1gb, ne kreiso un labo kāju atšķirības, ja jums prātā to, lūdzu, esiet piesardzīgs, lai iegādātos.

Informācija:

1.Materiāls: neilons, spandex, silikona

2.Krāsa: oranža/zaļa/pelēka/rozā

3.Izmēri:

M - Top Platums: 11cm /4.3 collu; Apakšā Platums: 9cm /3.5 collu; Garums: 22 cm /8.7 cm.

L - Top Platums: 12cm /4.7 collu; Apakšā Platums: 10cm /3.9 collu; Garums: 22 cm /8.7 cm.

XL - Top Platums: 13cm /5inch; Apakšā Platums:11cm /4.3 collu; Garums: 22 cm /8.7 cm.

Motīvs:

1.Funkcijas: Izmantot pat spiedienu pāri jūsu elkoņa locītavas, mazina muskuļu tūsku un mazināt sāpes un diskomfortu.Paredzētas artrīts, elkoņa tendinīts, tenisa elkonis, golfa spēlētājs ir loka, vai vispārējās elkoņa sāpes.

2.Elastīgs un Nodiluma pierādījums: Elastība sniedz izcilu atbalstu, mierinājumu un palīdzību, neapdraudot jūsu mobilitāti.Izgatavoti no neilona +spandex materiāla, nodiluma izturīgas un elpojošs.Tie var saglabāt, siltums samazina stīvumu muskuļos un locītavās, lai aizsargātu jūsu līkumiem no traumas laikā ilgi lietot.

3.Anti-slip Dizains: Pieņem anti-slip silikona dizains.Anti-slip dizains ir garantēta, un par tā hermētiskumu, būs muskuļi jūtas saspringts nepatīkami.

4.Pieteikumi: Ideāls teniss, golfs, basketbola, volejbola, basketbola, beisbola, Krusta Fit, svarcelšana un daudzi citi sporta pasākumi.Saspiešanas piedurknēm atvieglo locītavu un muskuļu sāpes, paātrināšana muskuļu atveseļošanos.

5.Viegli valkāt, maigu, ar labu elastību daudzi sporta veidi.Piedurkņu atbalsta der Kreisajā vai labajā pusē un ir unisex.Trīs izmēri: M/L/XL

Ko es varu izmantot, Kompresijas Elkoņa Atbalsts?

Teniss

Golfs

- Rakešu Sporta

- Ārpus Darba

- Cīņas Mākslas

- Svarcēlājs

- Beisbols/ Beisbola/ Kriketa

- Basketbolisti

RM17744605848608867

Tagi: apakšdelma aizsargs, crash pad motociklu, elkoņa šinas, pleca atbalsta, basketbola bumba, roku linga, atbalsta telefons, jauniešu roku, kompresijas piedurknes, roku atbalsta, roku shaper
Ietekme Atbrīvot Sāpes No Slimības
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Kompozīta Materiālu
Zīmola Nosaukums BYEPAIN
Modeļa Numurs Elkoņa Piedurknes Elkoņa Kompresijas
Dropshipping

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti