Izpārdošana

€13.68

€22.81

Kāju Nestuvēm Kāju Muskuļiem Pedāli Fitnesa Aprīkojums Muskuļu Stiept Valdes Sāpju, kāju Masāža, Potītes Atbalstu Lencēm Rīku Atpakaļ

Pievienot atsauksmi

Postenis 1

Funkcijas

1.Augstas kvalitātes PP materiāla cietā būvēt, izturīga un pret nodilumu izturīgs spēj izturēt lielas slodzes bez piepūles. 2.Neslīdoša gumijas sloksnes no apakšas, var palielināt berzi starp nestuvēm un virsmas bez slaids, viegli, stipri nodrošinātu drošāku stiepšanās ar pareizu stāju. 3.Universālo dizainu var plaši ietilptu jebkurā kāju izmēriem, var efektīvi veicināt asinsriti, uzlabo vielmaiņu un draga meridiāniem, lai atvieglotu sāpes un nogurums no kājām, potītes, teļu un vairāk. 4.Viegla stūru kājām plati var nodrošināt efektīvu muskuļu stiepšanās un pašaizsardzības apmācība mājās, birojā vai ceļojuma laikā.

Specifikācijas

Materiāls: PP Krāsa: Zila Izmērs: appr. 27*13*10cm

Piezīme

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.Paldies par jūsu sapratni!

Paketē Iekļauts:

Paketē Iekļauts:

null

null

Postenis 2

1. Trīs regulējami stiepjas posmos dizainu var sniegt 7cm/2.75 jo, 9cm/3.54 un 11cm/4.33 attālumu virs zemes, lai plašāk piemērotu dažādiem cilvēkiem brīvi izvēlēties vēlamo augstumu, lai jūsu ķermeņa, un īstenot jūsu atpakaļ veselīgā veidā. 2. Premium ABS materiāla, ar 20pcs magnēti, kas piedāvās ikdienas vilces terapija un masāžas, lai veicinātu atpakaļ punktus un veicina asins cirkulāciju, lai visu vecumu cilvēkiem. 3. Atbalsta divu veidu izmantot, jūs varat nodot to pa krēsla atzveltni vai novietojiet to uz vietas par programmas daudzfunkcionāls, viegls un pārnēsājamo par pārvadāt un uzglabāt ērtības, kas ir ideāli piemērots ceļojumiem, mājās vai birojā. 4. Ergonomisks stiepjas arkas dizains var ideāli piemērots jūsu ķermeņa fizioloģisko līkne mugurkaula, palīdzot atbrīvot mazināt hroniskas muguras sāpes un pareizi postural nelīdzsvarotību, atjaunot dabisko izliekumu un uzlabot elastību, plecu un muguras muskuļus.

Specifikācijas

Materiāls: ABS Krāsa: Melna Izmērs: Apm. 39*26*10cm/15.35x10.23x3.93in

Piezīme

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.Paldies par jūsu sapratni!

Paketē Iekļauts:

1* Back Massager Nestuvēm(Magnēti ir Iekļauts)

Tagi: baleta pēdas izstiepēja, shimano alivio, korektoru postur, muskuļu sāpes, sāpes, plānas potītes atbalsts lencēm, alumīnija pedālis, pēdu pīlings, fitnesa iekārtas mugurkaula, pagarinājums kāju
Funkcija 5 Mugurkaula Sāpes Atvieglojums
Zīmola Nosaukums PASTSKY
Modeļa Numurs muguras masāža
Iezīme 2 kāju muskuļiem
Preces Numurs 101170A40
Funkcija 6 Fitnesa aprīkojums
Funkcija 3 Fitnesa Masāža Pedāli
Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Līdzeklis 1 Stiept Valde
Funkcija 8 Dropshipping Atbalsts
Materiāls Kompozīta Materiālu
4. funkciju Sporta Masāža Pedāli
Funkcija 7 kāju nestuvēm
Ietekme Kaulu Aprūpe

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti