Izpārdošana

€3.11

€4.32

Regulējams Tablet Stand Tālruņa Turētājs Slinks Turētājs Durable Telefoni, Mobilās Mājas Tabletes I1G8

Pievienot atsauksmi

Apraksts

Funkcijas

Ar šo slinks tālruņa turētāju, jūs varat saglabāt jūsu tālruni attiecīgā attālumā no tavām acīm.Un arī ergonomiski labot jūsu poza, skatoties uz telefonu.

Baudīt lielisku grāmatas vai filmas ar šo tālruni turētājā, pilnīgi atbrīvojiet rokas, lai jūs varētu ērti apgulties uz gultas vai dīvāna.

Tālruņa turētājs ir 360 grādu regulējams, ar elastīgu ilgi roku, viegli regulēt to, lai jūsu maksimāli ērta skatīšanās leņķi.

Uzlabotu stiprību un stabilitāti, turot telefonu un montāža uz pamatiem, attiecīgi, nepieļaujot vibrācijas un neļauj jūsu mobilo telefonu no kritieniem vai pārvietojas.

Tas ir lielisks aksesuārs virtuvē, ēdamistabā, guļamistabā.Kad jūs lasīt, skatīties video, gatavot ar jūsu tālruni, jūs atradīsiet, tas palīdzēs jums daudz.

Ar regulējams turētājs pievienots naktsskapītis vai beigu tabula, jums bez jūsu rokas no turēšanas tālruni un baudīt video guļ ērti.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Specifikācija:

Materiāls:Plastmasa

Izmērs:

Stils:Mobilo telefonu.Piemērots mobilajiem tālruņiem, ar platumu mazāk nekā 10cm

Stils:Vispārējā modeli.Piemērota tālruņiem un tabletēm ar 12-18 cm platumā.

Paketi, ieskaitot

1x Tālruņa Turētājs

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Tagi: pc tablet, kafijas filtrs nerūsējošā tērauda, stāvēt tālrunis koka zilonis, regulējams monopod turētājs, 10 tabletes logu, metāla stends tablet, lukturis tālruņa turētājs, espresso shot, ball head auto telefona turētājs, regulējams poda turētājs
Saderīgu Zīmols Universal
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lādētājs No
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Ir Runātājs No
Materiāls Plastmasas
Magnētiskā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti